שלום חברים

שלום חברים ../images/Emo140.gif

שמתי לב שבזמן האחרון הנושא של מיכאל שלי עלה בפורום ונראה לי שכדאי לפתח אותו, ויש לי כמה שאלות אליכם: - איך בערך הגדרתם את מיכאל במכתב ה''מיכאל שלי'' שלכם? - איך אתם מגדירים אותו היום? אותו הדבר או אחרת? ואם אחרת איך? - מה הם הדברים שחדרו אליכם הכי חזק ממכיאל? אשמח אם תשתפו פעולה

davidori

New member
אני מנסה לענות..

- איך בערך הגדרתם את מיכאל במכתב ה''מיכאל שלי'' שלכם? 2 דברים: אמונה, ואחריות. - איך אתם מגדירים אותו היום? אותו הדבר או אחרת? ואם אחרת איך? היום לא עבר הרבה זמן מאז שסיימתי את הקורס, וההגדרה שלי לא השתנתה אני חושב. זה הבסיס, השאר מגניב ונחמד, אבל לא מיכא"ל. - מה הם הדברים שחדרו אליכם הכי חזק ממכיאל? אמ..אני חושב שהאמונה..אני יכול הכל, וזה שינוי רציני, כי בתחילת הקורס כשהמנחה שאל מי חושב שהוא לי יצליח לזכור את שיר האומץ עד עוד שבוע, אני הצבעתי מייד (הייתי אחד היחידים..) שתפו פעולה..אני ממש אוהב לראות את הפורום במצב הזה!

count on me

New member
משתפת פעולה חמודה =]

איך בערך הגדרתם את מיכאל במכתב ה''מיכאל שלי'' שלכם? כמסע, מסע שהכין אותי למסע 'החיים'. - איך אתם מגדירים אותו היום? אותו הדבר או אחרת? ואם אחרת איך? היום אני מקבלת ממנו דברים שונים...אך בכל זאת זה היה מסע. - מה הם הדברים שחדרו אליכם הכי חזק ממכיאל? ח-ש-י-ב-ה ח-י-ו-ב-י-ת כמשפיע על ה-מ-צ-י-א-ו-ת שלנו ! יום טוב לכולם =]

facundo te amo

New member
משתפת פעולה....

- כתבתי פה "מיכאל שלי" מי שרוצה לשמוע ככה הגדרתי אותו. -היום מיכאל כבר לא שלי. אני מרגישה רחוקה, לאע קשורה, לא מיכאליסטית. - לא ידועת לענות.

למה?

את יודעת שאת תמיד יכולה להחדיר לעצמך שוב את המיכאליות, ואם זה לא עוזר...אז תמיד אפשר לחזור על הקורס

tal 05

New member
אני חושב ש..

ליטל לא צריכה לעבור שוב את מיכא"ל היא רק צריכה להתעורר.. להיזכר בתכנים של מיכא"ל ולהחליט שהיא רוצה להצליח כמו בכיתה י'. כי מה יעזור אם היא תעבור שוב את הפרוייקט,ואז בכיתה יב' היא תחזור לאותו מצב כמו עכשיו? ליטל,רק את יכולה להשפיע על ההצלחה שלך,את מרימה ידיים מהר מידי..חבל! תקראי קצת את הספר של מיכא"ל,זה בטוח יחזיר לך את ההרגשה שאת "מיכאליסטית"!

count on me

New member
הכל מתחיל ונגמר במחשבה שלנו =]

הייייייי טל לא מספיק שהיא רוצה ! כבר הסברתי למה....חח יכול להיות שהיא מאוד רוצה....אבל ה-מ-ח-ש-ב-ה שלה מנוגדת לרצון.... ( אפרופו דוגמה )

למעלה