שלום חברים

שלום חברים../images/Emo140.gif

כן אני חדשה בפורום אבל ותיקה בצאט אני מקווה להנות פה ושתהנו איתי... הולך? מסכימים?

שמחים שהצטרפת אלינו, ברוכה הבאה

רק בקשה לי אליך...אם אפשר. אל תעלבי בבקשה
פורום חרדים שונה לחלוטין מצ'אט חרדים. בפורום חרדים לא מכניסים את הסגנון של צ'אט חרדים ואני מניחה שאת יודעת היטב לאיזה סגנון אני מתכוונת. יש כללים לפורום חרדים, הם כתובים בהודעת מנהלי הפורום. תקראי אותם בבקשה. ברוכה הבאה

שאנחנו נתאכזב? חלילה וחס ../images/Emo13.gif

הפורום שלנו סובל ממכת טרולים, אז אל תעלבי מהחשדנות יתר של החברים כאן.

סבבה אין שום בעיה!!

הבנתי את הרעיון של הפורום וזה דווקא הרבה יותר מענין אותי מהצט כי יש פה הרבה יותר רמה ולכן ג"כ אשמור עליה!!!

הוא ממש אחלה

בצט הוא ממש מקסים... דואג שהכל ידפוק כמו שצריך.. נכנסתי לשם כשהיה לי משעמם אבל גיליתי עכשיו את הפורום!! וזה הרבה יותר מענין!!!

אלישיר

New member
אז הנה, התקלה ראשונה...

בעזי"ת לא אישית, סתם ראיתי בכרטיס שלך את ההורסקופ. מילא מי שלא דתי, אז כמו שלאוהדים של הכדורגל יש את תרנגולת המזל המקודשת של הקבוצה... אבל מי שדתי, מה לו ולהורסקופ?

לביא4

New member
אלישיר -

אלישיר ידידי - קודם כל מהראוי לקבל אותה יפה (וזאת לא צורת קבלת פנים)! זכותה המלאה למלא את הכרטיס כמו שהיא רוצה, זה לא הורוסקופ אלא מזל החודש שבו היא נולדה, ובהחלט זה קיים גם ביהדות. וכבר נאמר: "הכל תלוי במזל אפילו ספר-תורה שבהיכל"!!

אלישיר, ציון ההורוסקופ לא תלוי בה

זה נעשה באופן אוטומטי אלא אם כן מודעים לזה ואז מורידים את הסימון בכרטיס האישי. אבל מעט מאוד אנשים בכלל מודעים לזה.

אלישיר

New member
בסיידר, לא היא ספציפית.

בעזי"ת כפי שאמרתי, לא היא אישית. אבל כללית, מה יש לכל מיני דתיים שמעלים הורסקופ? או שזה רק בגלל שלא שמים לב? כי אם זה בכונה, אז זה כמו שריטה כזאת...

אתה מתכוון להורוסקופ שבכרטיס האישי?

אם כן, נדמה לי שזה מסומן באופן אוטומטי כשמכניסים את תאריך הלידה בכרטיס האישי. אתה יודע כמה זמן לקח לי להעלות את זה שמסומן לי ההורוסקופ בכרטיס האישי? אני אפילו לא זוכרת אם הסרתי את הסימון או לא מכיוון שאני לא כ"כ מתייחסת לזה.

למעלה