שלום חברים

S2Bmom

New member
שלום חברים ../images/Emo140.gif

זוהי הפעם הראשונה שאני מבקרת בפורום הזה ואשמח להעזר בכם
אני אמא לתינוקת מקסימה בת כמעט 8 חוד'. בשבועות האחרונים היא רוב הזמן חולה (אפשר לספור על יד אחת את מס' הימים שהייתה בריאה). מדובר בעיקר בווירוסים אך במקביל גם צומחות לה השיניים והיא סובלת מנזלת וליחה רבה. כתוצאה מכך היא ירדה במשקל מאוד וחזרה לינוק בלבד. אני מרגישה שפיזית היא הולכת ונחלשת. היות ולרפואה הקונבנצינלית אין מענה ופתרון לבעיות שציינתי, החלטתי לנסות את הרפואה המשלימה. המטרה המידית היא לרפא את הנזלת והליחה ולחזק את המערכת החיסונית לאורך זמן. לכן אשמח לשמוע מכם איזה סוגי טיפול מומלצים לתינוקות עבור הבעיות שציינתי. תודה מראש למשיבים

yperelman

New member
ברוכה הבאה

האם הפיצי החלה ללכת למעון/פעוטון בתקופה האחרונה? אם כן, מערכת החיסון שלה מתחילה להתמודד עם שלל פתוגנים המצויים במקומות האלו. אני בטוח שמזדהות איתך כרגע עשרות/מאות אלפי אמהות לילדים קטנים שעברו ו/או עוברים את אשר את עוברת ובדרך כלל אין סיבה לדאגה. אם בכל זאת את חשה שזה חריג את יכולה לפנות להומיאופתית. אם את מניקה, המשיכי כך והיא תתחזק לבד. אם אינך מניקה, כדאי שתנסי לא לתת לה מוצרי חלב (או תחליפים על בסיס חלב) למשך 14-30 ימים ולבדוק האם חל שינוי בכמות הליחה/נזלת הערה חשובה : אם חלילה את מזהה סימפטומים יוצאי דופן- למשל חום מעל 40 ו/או התנהגות אפתית...לפנות מייד לרופא!

S2Bmom

New member
תודה על המענה המהיר

אכן הקטנה החלה פעוטון לפני כחודשיים ואני יודעת שהרבה ילדים שנכנסים למסגרת בפעם הראשונה סובלים ממחלות. אני יודעת גם שאין מה לעשות נגד שלל הווירוסים שם בחוץ אבל בנזלת וליחה אני מקווה לטפל ע"י רפואה משלימה. מה גם, כפי שציינתי בהודעה המקורית, אני מרגישה שהיא חלשה באופן כללי ושהשילוב של נזלת+שיניים+מערכת חיסונית חלשה עלול לגרום להתפתחות מחלות נוספות כגון דלקת אוזניים שאותם הייתי מעוניינת למנוע. אני אכן מניקה הנקה מלאה ללא תחליפים או מוצרי חלב מכל סוג. אין לי ספק שזה הדבר הטוב ביותר עבורה. מה בדיוק הומאופתים עושים

yperelman

New member
מסייעים למניעה וריפוי של המחלות מהן את חוששת

ומנסיון אישי עושים עבודה טובה עם "ילדודס" במגוון מחלות ביניהם אלה שתיארת רק בריאות ויישר כח על ההתמדה בהנקה

למעלה