שלום חברים

• פותח הנושא siv b
  • פורסם בתאריך

siv b

New member
שלום חברים ../images/Emo13.gif

קוראים לי סיון ואני בת 21 והתמכרתי לסדרה הכ"כ מ-ה-מ-מ-ת נמלטים בזכות חברה שלי ג'ניפר שגם כן היא בפורום... יש לי מזה בקשה גדולה אני פשוט "בריאה
על סוקרה" ואני חייבת תמונות שלו ובמיוחד את התמונה שבה הוא לבוש בגופייה לבנה ובוקסר לבן לכל מי שרואה פליז
תודה רבה.

Angelus

New member
אהלן סיון.../images/Emo8.gif

ברוכה הבאה למקום הצנוע שלנו.
מי זאת ג'ניפר? reveal urself!
בדקת בגלריית הפורום? ( כן. אני מודה. אין הרבה תמונות שלו שם. ) בכל אופן, הנה מה שחברי הטוב גוגל מצא.

justin9

New member
אני ג'ניפר ../images/Emo9.gif

יפה יפה Angelus , בזכותך גילינו ש'סוקרה' שיחק גם במהיר ועצבני 2 סיווי אל תדאגי אני במהלך חיפושים קדחתניים אחר תמונתו הסקסית של הסוקרייה
אני אשיג לך אותה ויהי מה!!!

SHNI23

New member
האמת אני קצת בשוק יש לך בסדרה

את הבן אדם הכי סקסי בעולם -(וונטורת למי שעוד לא ברור) יש גם את אח שלו שהוא סבבה ואת מעדיפה את סוכרה? אני מודה שיש בו משהו אבל עדיין יש שם את וונטורת מי רואה בכלל עוד אנשים בסדרה הזו?????? בכל אופן ברוכה הבאה לפורום!

SHNI23

New member
נכון היו צריכים לרשום את איך שמבטאי

ם את זה ולא את הפרוש זה נראה באמת מטומטם@!

לילי 22

New member
בנות תכינו את המגבונים לנגב ריר

תמונות חדשות של וונט ישר מהתנור

Gretchen R

New member
../images/Emo207.gif

הורדתי 'נמלטים ספישל' או 'נמלטים-מאחורי הקלעים/קירות' איך שתירצו לקרוא לזה. אז זה סיים להוריד לי את זה אתמול וזה 44 דקות. ראיתי וזה [בלי תרגום] וזה ממש מאחורי הקלעים של הסדרה. מסבירים שם על כל דמות ודמות.... וצילמתי כמה תמונותא אז אני שמה פה אחת כדי שתיראו...
ואחרי זה אני אשים לכם תמונה של העיינים של וונת'.. כשהוא דיבר שם הוא מזה פתח אותם... ויש לו שם כחולות/ירוקות...

גם לי זה קורה למה???? ../images/Emo7.gif

אני תמיד מנסה להעלות דברים והוא לא נותן לי

למעלה