פשששששששש... ../images/Emo9.gif
יופי של שירשור פתחתי!! תודה לכולם על זה שהיה לכם מספיק כוח לרדת עד סוף ההודעה האחרונה ללחוץ על "שלח תגובה להודעה זו" לכתוב כותרת חמודה לספר לי עליכם למרות שאני מאמינה שעשיתם את זה כבר די הרבה פה.
בכל מקרה... סיפרתם לי יותר מששיערתי.
אזזז: אני רותם... אני חולה על בראיין וג´סטין!!!!!! (ושונאת את אית´ן) אני לא מבינה מה כל הבלגאן סביב אית´ן... אבל (אל תרביצו לי
) אני לא רוצה לריב ביום הראשון.
נשאיר את זה לימים אחרי. כי עוד יש לי דיבור צפוף עם כל אוהבות אית´ן למינהן... אזזז.... אני גם חושבת שדבי חמוווווווודה
שתי הלסביות פשוט פשוט מתוקות!!!! (מלאני מצחיקהההההההה
) טד הוא באמת חננה ואני לא מבינה מה הוא לעזאזל עושה בסידרה כזו של כוסונים.... (זה לא עושה משו´ לביטחון העצמי ולהערכה העצמית שלו לשחק לצד חתיכים "סמלי סXס" שכאלו?!?) אמט - הוא הדוגמא המושלמת להומו!!!! הוא מייצג את ההומואים לדעתי... הוא מתלבש,מדבר,הולך בצורה כ"כ כ"כ מצחיקה וחמודה!!!!! אני כ"כ אוהבת את הגישה שלו.. את האופן שבו הוא זז.... הוא פשוט כזה מתוקי.
אממממ.. ויק... ויק הוא ויק... הוא לא מפריע לי יותר מדי. מייקי הוא בכיין מגעילללללללללללללללללללללל!!!!! (גם על זה יש לי דיבור צפוף איתכם) אממממ... שכחתי מישו´?!? תיסלחו לי אם כן פשוט השעה היא שבע בבוקר ואני לא מצליחה לחשוב כמו שצריך.... (או שזה כל הזמן ככה?!??!?)
לילה טוף לכולם!!!