שלום חברים!

LikeMe

New member
שלום חברים! ../images/Emo13.gif

כפי ששמתם לב אני קצת חדשה פה...
טוב אז... (שונאת את הקטעים האלו): קוראים יל רותם.. בלה בלה בלה... אני חולה על ג´סטין הכוסון !!!!!! ועל בריאן.... ואני בתעייה מתמדת של "מי... מי יותר כוסון?!?" אני שונאת את מייקי הבכיין. ואני בת דודה שלי מיכל יקירתינו!!!!
אז... למי בא לשים לי כאן איזה תמונת welcome של - בריאן\ג´סטין ?!?

netaK

New member
שלום שלום!!!

אני נטע בטח ראית אותי פעם פעמים בםורום אי.אר \(או שלא כי אני בקושי כותבת...)

LikeMe

New member
../images/Emo9.gif

נעים מאוד!
ונטע - כן... את מאוד מוכרת לי!!!!! ו.... תמונה יפה!!!!!! גם השנייה יפה... מהממת...
*מזילה ריר* יש לי רק שני דברים:
איזה גילאים יש פה בפורום ? (אתם לא חייבים לכתוב.)
ראיתי שכל אחד פה פרסם את האיי סי קיו שלו ואת המסנג´ר... אז הוספרתי רבים מכם לרשימה שלי במסנג´ר... (עד שהאיי סי קיו שלי יתלחיל לעבוד - גם שם.
) אני מקווה שלא אכפת לכם..
כי אתם לא ממש ממש מכירים אותי. אבל אני רוצה להכיר !!
טוב רותם... סתמי. פשוט תסתמי!!! אוקיי... סתמתי. ואם מישו´ פה טועה למה אני רבה ריב רציני עם עצמי... אממממ.. משעמם לי!
יום טוף לכולם!

netaK

New member
חחח...תודה

את התמונה ההיא השקעתי בה רבע שעה שלמה!!!...חחח אני 16....אבל יש פה עד 20+ ויש פחות מ16 כמובן..

maayan15

New member
ברוכה הבאה!

אני מעיין..בת 15...שונאת את ג´סטין חולה על בריאן קיני (המושלם) ומגינה על מייקל מכל הערות ה"הוא בכככככיין" של כולם!

סילביא

New member
היי

אני יעל, בת 24 (עוד שבועיים) חולהההה על ג´סטין המקסים. ולא אומרת מה דעתי על מייקי כדי לא להתוכח עם מעיין

sari7

New member
היי

אני שרי בת 18 וחודש... מסכימה עם מעיין הכל מה שהיא אומרת על מייק ל הממי החלום שלי הוא לראות אותו ואת בריאן בייחד- למרות שאני יודעת שזה לא יקרה, אני מסתפקת בג´ס ובריאן...

BlueyedQT

New member
ברוכה הבאה ! ../images/Emo13.gif

אני הדס בת 14 וחצי.. ובריאן הכי שווה ..

הילה ר

New member
ברוכה הבאה

כמו שאת רואה לפי החתימה שלי, גם אני לא מתה על מייקי , כמו כך אני שונאת את אית´ן. ברוכה הבאה לפורום!

מור 007

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo151.gif

אני מור ואני חולהההההההה על בריאן ובכלל על הכי גאים..!!!(חוץ מג´סטין *אהמ..הברווז..אהמ..*) מקווה שתהני!! (כאילו דההה)

מור 007

New member
*שיעול*לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ג´סטין הברוז המתלהב הדפוק שבגד בבריאן מאחורי הגב שלו!! בשביל אית´ן שלא שווה את זה בכלל!! *שיעול*

netaK

New member
זהירות! ../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

אם מישהו מתחיל בשרשור עכשיו להתחיל להתלונן על אית´ן...אני רוצחת!!!

למעלה