שלום חברים,

kiss 18

New member
שלום חברים, ../images/Emo13.gif

מה שלומכם/ן? אני ב"ה בסדר, תודה ששאלתם!
קיבלתי פניה במסר מבחור שביקש שאני אשאל בפורום- איך בחור צריך להתחיל את הפגישה הראשונה. לא הכוונה על נושאים לפגישה הראשונה, אלא משפט ראשון שאומרים לבחורה שרואים אותה מול העיניים, ובבקשה לא תשובות בסגנון כמו ´תאמר מה שאתה חושב באותו רגע..", כי באותו רגע אני לא חושב... יאללה, נעזור לעלם הצעיר...

כנראה

שאף אחת לא זוכרת מה הייתה השאלה הראשונה.... יתכן שזו בעצם תשובה מספקת לאותו עלם צעיר וביישן.... בהצלחה

אני חושב שיתחיל כך

שלום וערב טוב שמי הוא: אני לומד ב: אני בשיעור: למדתי בישיבה קטנה: ובחיידר: אני מגיע מבית חסידי/ לטאי פתוח/ מודרני/ שמרניי/ וכן הלאה שיגולל את הביוגרפייה שלו...

אז מה כן אומרים?

תגידי כמה ילדים את רוצה? כמה כסף את מרוויחה? אבא שלך נותן מכות? לא אני לא מבין מה כאן לא בסדר בשאלות האלה...

באמת. .

זה טלוי כל אחד לעצמו אבל בעיקרון מתחילים מהמשפחה כאילו כמה אתם או סתם בדברים בסיסים . . זה מה שאמרו לי ששואלים גם אני התענינתי בזה. . . המון הצלחה לכולם. . . ! רק מה שצריך לזכור שמיפגישות הדברים שיודעים הם ממש אפסיים כך שחייב להיות הכל אמונה . . . תפנו את הראש כלפי מעלה ותבקשו הכל. . . ושוב המון הצלחה. .

kiss 18

New member
../images/Emo196.gifחבר'ה מצטערת להפריע פה למסיבה...

אבל הוא אומר שהפגישה תתקיים בבית, (שלה ניראה לי)... ככה שחלק מהתשובות פה לא כ"כ רלוונטיות אבל תודה!
אז יאללה תתחילו לחשוב שוב...תפעילו את המערכות בראש...
(בדיחה שהשניה נזכרתי בגלל המערכות בראש, תקשיבו- רצו לבדוק מה יש בתוך הראשים של בני האדם אז התחילו לבדוק בשל הסינים, הישראליים והטיפשים... פתחו את הראש של הסינים ראו שם בטריות.. פתחו את הראש של הישראליים ראו שם כל מיני מערכות משוכללות למיניהם... פתחו את הראש של הטיפש וראו שם חוט בודד, כשגזרו אותו, האוזניים נפלו...)
אל תשכחו לנסות לענות לעלם הצעיר... תודה! ויום מוצלח!

kiss 18

New member
כתבתי לו כבר במסר, בא לך לשמוע?! חחח

אמרתי לו שאם הפגישה בבית, אז בדר"כ ההורים פותחים את הדלת, והם מדברים בהתחלה, ואח"כ שעם זה הוא יזרום... מרוצה?

קליט

New member
כשאתה רואה את הבחורה . . .

אתה מרים טיפה את הגבות שלך כדי להראות לה; הי טוב שרואים אותך ! אבל בקטנה ! אתה אומר ערב טוב ! ויש לך ביטחון עצמי ונינוחות. . . מזיז את הכסא מתיישב ושואל אותה קוראים לך מלכי? נעים מאוד ! קוראים לי שרגא. וכו` וכו`

קליט

New member
בחור אמיץ השרגא הזה !

מתחזה לבחורה,ומשרבט לו דמיונות ולבטים נחמדים. . . . גיזעי הבחור ! אני קורא לו וליומן שלו ``היומן של שרגא`` (סימה) . . . .

למעלה