שלום חברים

Sigal H

New member
שלום חברים

תארו לעצמכם שפתאום פונים אליכם ושואלים אם תרצו לעשות משהו טוב למען מישהו - או מישהם - שאכפת לכם מהם. זה נפלא! ומה זה אכפת, אני פה עוד מהשבוע בו פתחה ימימה (התודות והחיבוקים בשרשור שלך) את הפורום בנובמבר 2011, הספקתי להיקשר
אני מבטיחה לכם חגיגית לעשות כמיטב יכולתי להפוך את הפורום הזה למקום חי ומעניין, ולבית מבין וחם (או קריר וממוזג לכשיגיע הקיץ, מה שתרצו). השתייה והשוקולד עליי, אבל אני ומטבח זה מתכון לאסון אז שמישהו אחר ידאג לעוגות, טוב?

ברשותכם אעביר עכשיו את זכות הדיבור ליהודה עמיחי, שכתב מהו הפורום בעיניי טוב ממני:

כשהשמש יורדת במערב עולה בי תקוות הלילה.
כך, בביטחון של נדנדה, נספר על הדברים שעשינו
ואותם ראינו, אפילו מלחמות ואהבות
יעשו לנו שלווה ויתנו לנו ביטחון של נדנדה,
למעלה ולמטה, של כל מה שהיה.

כל אחד מגיע לפורום מנסיבותיו הוא, וזה המקום לכל הסובלים מכאב כרוני לסוגיו להתרווח ולדבר על דברים שזר לא יבין לטוב ולרע, איך הכאב משפיע על חיינו ומה נלווה אליו. זה לא מובן מאליו, אבל התמודדות עם כאב כרוני היא לא רק הכאב עצמו – היא מורכבת גם מהתמודדות של האדם עם עצמו, היחס של הסביבה, הזכויות, הבירוקרטיה, הפרטים השוליים של היומיום, אנשים שפוגשים על הדרך, השראה ועידוד, דיונים עקרוניים בעד ונגד, חדשות שקשורות לנושא, שיתוף בטיפים וחוויות, וכל דבר אחר שנרצה. אפשר לכתוב כאן לא רק כשרוצים כתף לבכות עליה

אבל אחרי הכל אנחנו פורום תמיכה ואתם יכולים לפרוק פה הכל – גם את הבכי והצרחות. אני רוצה להזכיר לכם בהזדמנות זו שכל אחד זקוק לתגובה, לדעת שמישהו איתו, שהוא לא לבד. כיוון שהמצב הבריאותי (או נסיבות אחרות) לא תמיד מאפשר לנו לענות באריכות, בא לעזרנו האייקון החביב עם החיבוק קצר-הזרועות
(כותבים בלי הרווחים: | פינגווין | ) שאפשר לשים כתגובה ומשמעותו: קראתי, אני איתך גם אם אני לא יכול/ה לכתוב יותר כרגע. כמובן שמילים עדיפות, אבל זה שימושי לעת הצורך.

אחרי שאמרתי כל זאת, נשאר לי לאחל לכולנו שנגדל להיות קהילה מכילה ומגוונת, ואני מזמינה את כל הקוראים הסמויים להצטרף ולכתוב בפורום. ושיהיה לנו כיף!

חופני חופנים של חיוכים,
סיגל

לעוד יבואו ימים ולסיגל

ערב טוב

זמן רב חלף מאז כתבתי לפני ימים ספורים שוב כאן בפורום
לפעמים כתבתי באופן אישי במסר פרטי לחברות וחברים מסוימים איתם הרגשתי בנוח לשתף ולחלק חוויות

לא אהרוס את השינוי שחל כאן בניהול הפורום בבכי ויללות מיותרים רק רציתי לומר מספר מילים

עוד יקירתי תהה הסיבה אשר תהה לפנות את מקומך בניהול הפורום אך ברצוני לברך אותך בבריאות איתנה בחוזק אישי ובהמון הצלחה תבורכי על השנתיים וחצי שלך כאן על עשייה ותמיכה בכל מי שהיה צריך.
תבואי לבקר ואשמח לשמוע שאת מרגישה טוב יותר מפעם לפעם שהמדרגות עולות בחייך ולא חלילה יורדות.

סיגלי היקרה מה אוכל לאחל לך מעבר להצלחה כאן וכאיש ים אין יפה יותר מכחול שיתאים לך
מנפי את הפורום למחוזות חדשים מקום שיהיה פתוח ונעים לכתוב בו לקרא בו ולהיות שותפים לסייע לכאבם של אחרים גם אם זה רק במילים או בחיבוק רגעי כמו שכתבת אנסה להיות מעורב יותר בשבועות הקרובים (מחר בבקר אני נכנס לעוד ניתוח
אך גם אותו אשרוד.

מאחל לך בהצלחה
עם המון

Sigal H

New member
תודה

איש יקר שכמותך, בהצלחה בניתוח! מקווה שלא רק תשרוד אותו, אלא תצא ממנו טוב משנכנסת

חיוך ענק ומדהים שכמותך,

מכיון שאני יודעת איזה תרומה נפלאה את לפורום שלנו (פיברומיאלגיה ותת"כ) אני יכולה להעריך איזו מנהלת מדהימה את תהיי לפורום הזה (וזה מבלי לגרוע ולו במעט מהניהול המופלא של ימימה).
מאחלת לך ניהול קל ופשוט, נטול טרולים מציפנים ומפרסמים למיניהם, מבורך בשפע של כותבים וחברי פורום שבאים כדי להישאר ותורמים את זמנם ומרצם לפורום, ובעיקר מאחלת לך הרבה סיפוק והנאה.

(אגב, את מרשה לי לברך אותך מעל דפי הפורום שלנו?)

המון המון הצלחה,
כלנית

Sigal H

New member
שיו, תודה

מרשה, מרשה. ממילא התכוונתי לספר בסכמ"ש

למעלה