שלום חברים שלי

ניקולי

New member
שלום חברים שלי../images/Emo24.gif

אני כאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מה שלומכם?? אני מקווה שהכל בסדר.. סוף שבוע זה הייתי בחיפה אצל ההורים של יהודה..והיה מאוד נחמד אפילו באה לבקר אותי חברה מהצ´ט..אכלנו שתינו דברנו צחקנו והיה ממש ממש נחמד..סוף סוף אמא של יהודה היתה איתנו (וזה לאחר שלושה חודשים שבקושי היינו איתה..כי היא היתה בביתי חולים כמו שאתם כבר יודעים).. אבל ברוך השם הכל בסדר עכשיו... היה איזה קטע שקצת הרתיע אותי והייתי חייבת לספר לכם ולשתף אותכם ברגשותיי..אז ככה: יום שבת בבוקר בעוד יהודה ואני מתעוררים משנתינו הענוגה..נכנסת אמא שלו ושואלת אם אנחנו מסכימים שהיא תשב איתנו..כמובן שאמרנו כן..ואז היא התישבה לידינו ואמרה בקול נרגש :"אתם הנשמות שלי.."..ישבנו ודברנו על הא ועל דא עד שלפתע היא שאלה שאלה דיי מענינת..אמרה כך: "יש לי שאלה אליכם ותענו לי בכנות..אני חייבת לדעת את האמת" (לאמר לכם את האמת?? הייתי בשוק) ואז.. הוסיפה ושאלה: "אתם באמת אוהבים ככה או שזה הצגה"?? שמעתם???????????? הצגה!!!!!!! היינו בהלם .ואז היא הוסיפה ואמרה שבעבר כשיהודה היה נשוי להיא..הם כל הזמן היו מתחבקים ומתנשקים ליד כולם..ואף אחד לא ידע מה עובר עליהם..ואף אחד לא ידע שהם לא מסתדרים..וכשהם הודיעו שהם מתגרשים כולם היו בהלם,לא עיקלו את זה אפילו אנשים זרים.ועכשיו זה נראה אותו הדבר האהבה הזאת..שכלפי חוץ אנחנו מראים שהכל טוב בנינו..והיא רצתה לדעת אם באמת זה כך גם בבית וגם כשאנחנו לבד.. היא אפילו שאלה אם יצא לנו לריב. הבנתי אותה..לא כעסתי על השאלה הזאת פשוט הייתי בהלם..מאחר ואני בחורה אמיתית וכנה ולעולם אני לא משקרת (כי אני לא יודעת לשקר..) אתם בטח שואלים מה אני עניתי לה..ובכן אמרתי לה כך: "נשמה..תראי אני לא יודעת עד כמה את מכירה אותי..אבל יש לי חדשות בשבילך.אני לעולם לא משקרת..אני לעולם לא אהיה צבועה..אדם שלא טוב לי איתו אני לא אשאר איתו שניה אחת..וכמה וכמה אחרי מה שעברתי בחיי..ועוד משהו יש לי ילדים..שיותר מכל דבר אחר בעולם אני אדאג שיהיה להם את הכי טוב..נראה לך שאם לא היה לי טוב עם הבן שלך ואם לא הייתי אוהבת אותו הייתי נשארת איתו????...את יודעת מה?? אני אוהבת אותו יותר מאשר את עצמי..וזה הדדי..כי גם הוא מרגיש כך.." התשובה שלי סיפקה אותה..היא בכתה ואמרה לי .... "אני אוהבת אותך..ואני רוצה יותר מכל דבר שתהיו מאושרים..אני לא רוצה שף אחד מכם יפגע לעולם" בערב נסענו הביתה..אבל ההרגשה הזאת מלווה אותי גם עכשיו.. אומרים כשרע לילד רע להורה..אבל מה כשטוב לילד?? ההורה מחפש מה לא טוב במערכת היחסים שלו?? מה,לא יכול להיות שיש אהבה כזאת?? עובדה!!! זה קיים וזה ישנו..ואני לא מחליפה את זה בשום דבר אחר בעולם.. היום דברתי איתה בטלפון ואמרתי לה שזה מציק לי מאוד..היא אמרה שזה בסדר כי היא בוטחת בי..והיא יודעת שאני אומרת את האמת.. היא נשבעה לי בבריאות שלה..שעכשיו אחרי מה שאמרתי לה היא מאמינה לכל מילה שלי.. תגידו לי אתם.. מה אני צריכה להוכיח את האהבה שלי למישהו??? מה אתם אומרים, אהבה כזאת ישנה או לא????? אוהבת אותכם ניקול

jess ועוד

New member
יקירתי את לא צריכה

להוכיח כלום לאף אחד אלא לדבוק בגישה שלך להמשיך ולאהוב את יהודה וימים יגידו ואמא שלו תבין ותראה ותדע שיש בסיס לדברים

sidi

New member
ניקולי

ערב טוב לך! קראתי מה שכתבת והאמת? יש לך חמה שתהיה בריאה על הכיפאק, היא שאלה אתכם את מה שהיא שאלה מתוך דאגה לשניכם אני חושב, היא שאלה בפשטות ובכנות ולא מתוך נסיון לחפש את הרע, ואמי חושב שהיא גם לא חיפשה הוכחה שאת אוהבת את בנה, היו לה פשוט חששות טבעיים. ואת לא צריכה להוכיח כלום לאף אחד כי את מה שמרגישים בפנים, אני חושב שאין אף אחד שיכול להבין ואת לא יכולה להסביר לאף אחד או להוכיח לאף אחד. ואני חושב שבכל זאת אמרת לה בצורה הכי יפה, הכי מרגשת והכי נכונה שיש את מה שאת מרגישה.
סידי

golem

New member
ניקולי..../images/Emo24.gif

אני ראיתי את זה בצורה שונה מעט - אם היא שאלה אותכם את השאלה הזאת - זה אומר שהיא מרגישה איתך מאוד חופשייה (לפחות לדעתי) והאמת שהיא מרגישה מבולבלת - כי לפי מה שאת והיא אומרות - למראית עין וכלפי חוץ - לא היו הבדלים גדולים בהתנהגות של יהודה עם הקודמת ואיתך - ומה שבטוח שבפנים יש שינוי גדול מאוד..... אז אני חושב שאת לא צריכה להוכיח כלום אבל ענית לה יפה מאוד וכמו שצריך - היא קיבלה את זה באהבה - היא אוהבת אותך - אז צריך להפסיק לחשוב על זה לדעתי.....

@@

New member
ניקולי, יקריתי

כמה שהתגעגעתי אליךךךךךךךךךךךך, איפה הימים שהיית כותבת ומייעצת לכולנו, אבל אני מבינה אותך עבודה חדשה, ילדים בעל, זה לא קל. אני מאוד שמחה שאת עובדת ומאושרת בשבילך. יקירתי, את חושבת שיש לך צורך להוכיח את אהבתך למישהו????????? בוודאי שלא, את ויהודה אוהבים וזה מה שחשוב, עם כל הכבוד לחמותך, זה ממש לא צריך לעניין אותך מה שהיא אמרה, החשוב הוא שיש בניכם אהבה גדולה וששניכם חיים בהרמוניה וכל השאר לפח. למרות שאני חושבת שחמותך אמרה את דבריה בלי כוונה רעה תמיד תנסי לראות את הצד החיובי שבדבר, כי בסך הכל היא תהיה מאושרת אם הבן שלה מאושר והיא אמרה את כל מה שאמרה רק מתוך איכפתיות ודאגה כי זה בהן שלה ואני בטוחה ב-100% שהיא מאושרת שאת עושה לבנה רק טוב בחיים. אז מתוקתי הפסיקי להתעסק בשטויות ותתרכזי במה שיש לך. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךך שלך ריקי

ניקולי

New member
יקריי../images/Emo24.gif

תודה רבה על התגובות שלכם..נרגעתי
.. עכשיו יש לי עוד דבר שקצת מעצבן..ואולי קצת מעליב.. בכל פעם שאנחנו הולכים לשם, היא מוציאה את התמונות של אישתו לשעבר..למשל ביום שבת זה חברה שלי באה לבקרני...והיא הוציאה את התמונות של החתונה הקודמת שלו. והראתה לחברה שלי..במקביל ראינו את החתונה שלנו בוידאו.. אני רוצה להאמין..שהיא לא עושה את זה מתוך געגוע אליה..אני רוצה להאמין שהיא עושה את זה.. בגלל שהיא גאה בי..שיש לה אותי ולא אותה.. אבל בכל מקרה זה מעליב כשהיא מוציאה את התמונות שלה.. כמו כן דברתי עם יהודה על זה והוא אמר..שלדעתו אין לה כל כוונה לפגוע בי..שאלתי אותו עוד שאלה.. מדוע היא שומרת את התמונות שלה.. הרי כמו שהיא אומרת היא לא במיוחד אהבה אותה..אז למה היא כ"כ מראה את התמונות הללו..ועוד דבר..אני אישית הוצאתי את רוב התמונות של החתונה הראשונה שלי במיוחד תמונות של בעלי לשעבר..כשהתיעצתי איתה אמרה לי לא להתפטר מכל התמונות וזאת מאחר ויש לנו ילדים משותפים..ושהתמונות צריכות להשאר בגלל הילדים.. (היא צודקת בזה) אבל..ליהודה ולאשתו לשעבר אין ילדים..אז למה לשמור את התומונות שלה??? אוףףףףף זה מעצבן אותי... מה אתם אומרים????? שלכם ניקול*

sidi

New member
אני אומר

שאת לוקחת את זה קצת קשה מדי, לדעתי את לא צריכה להתייחס לכל דבר שהיא עושה ואני בטוח שהיא מרוצה שליהודה טוב איתך והוא מאושר. והיא לא רוצה או מנסה לקלקל לו והיא עושה את זה אולי מתוך תמימות? בכל אופן אל תתיחסי לזה יותר מדי. שיהיה לך ערב מצויין.
סידיייייייייי

ניקולי

New member
סידי ערב טוב../images/Emo6.gif

היכן אתה?? אל תגיד לי שאתה עדיין בעבודה בשעה שכזאת.. ודרך אגב ראיתי וקראתי את עצבייך היום.. מה שיש לי לאמר זה שלכל אחד מאיתנו נשבר ה "ז" לפעמים (לא שיש לי אבל..) ככה זה בחיים יום עסל יום בסל... קח הכל בסבבה.. ואני מאוד מקווה שיבואו עליך ימים טובים מאלו.. לו יהי לכולנו ניקול*

sidi

New member
ניקולי

רגע, אז איפה את חושבת שאני? בטח שאני בעבודה, עד 21:00. אבל שטויות, לא נורא. מה איתך? איך העבודה?

ניקולי

New member
אוי סידי...

מצטערת שעניתי כ"כ מאוחר.. היו לי אורחים והייתי חייבת להתנתק.. אבל השעה כעת 20.46 (אני חושבת) ואתה עובד עד 21.00 לכן נשאר לי עוד טיפ טיפה זמן...
.. ומה זה את עובד עד שעות כאלו?מה קרה??.... אצלי הכל בסדר.. העבודה.. הבית המשפחה איך אומרים?? ברוך השם
שיהיה לך המשך ערב נפלא.. ובטח נפגש שוב מחר.. ניקול*

למעלה