שלום חברים, שאלה:

אילאיל30

New member
שלום חברים, שאלה:

כאמור אני גרה היום בניו-יורק יש לי חשבון בנק אמריקאי וחשבון פייפאל עם הכתובת שלי בניו-יורק עוד חודשיים אני חוזרת לישראל ההמלצות שקיבלתי כאן היו לא לסגור את החשבון בנק שלי בניו-יורק רק שאלה קטנה: ברגע שאני עוזבת את הכתובת שלי כאן אני אמורה לשנות לרלוונטית שתהיה לי בארץ לא כך? ואם כן, אז היא לא תהיה תואמת לפייפאל ועוד שאלה על פייפאל: יש לי חשבון רגיל (לא עסקי) - האם ישנה אפשרות שהלקוחות שלי לא יחוייבו לפתוח חשבון פייפאל על מנת להעביר לי תשלום ? תודה רבה

נאפו פה

New member
קודם כל ברוכה הבאה !!

מה שאני עשיתי זה כך, השארתי את החשבון בנק שלי בארצות הברית פתוח, שיניתי את הכתובת של חשבון הבנק שלי לכתובת של חבר שלי המתגורר בארצות הברית חבר שאני סומך עליו, וכך הפייפאל שלי נשאר אותו הדבר.

ozitex

New member
תשובות

אם יש לך אפשרות להשאיר את כתובתך בארה"ב תקפה השאירי את המצב כמות שהוא. אם תשני את כתובתך לישראל, תצטרכי לפתוח חשבון פייפל חדש והוא יהיה רשום בישראל. תוכלי אז לקשר אותו לחשבון הבנק שלך בארה"ב בלי בעייה ולהוסיף גם את חשבון הבנק הישראלי החדש או הישן שלך. תשלום בפייפל אינו מחייב בעלות על חשבון. תשלומים רבים נעשים באמצעות כרטיס אשראי דרך סליקה של פייפל אבל אינם מחייבים פתיחת חשבון.

למעלה