שלום חברים מקורה?
בס"ד סתם אני רוצה לשתף אתכם בכמה דברים, הרבה זמן לא כתבתי פה אבל אני קוראת כל הזמן ואני פשוט מרגיישה שאנחנו כבר חבורה כזו כאילו אני מכירה אתכם - יש לי דמיון של כל אחת ואחד- מי ומה ... למרות שכמו שזה - דמיון- זה בטח שטויות
דבר ראשון אני חייבת להגיד בקשר לסימני פיסוק - זה כל כך ממכר !! מאז שיש מסנג'ר וSMS אני כמעט לא משתמשת בסימני פיסוק -זה כזה כיף מרגישים כאילו מדברים ספרדית הכל מתגלגל ומתגלגל
) זה כמו במעברים בשירים של עמיר בין המשפטים שלפעמים לא ברור מתי מתחיל משפט וגם אצל זמרים אחרים (גם בבי"כ להבדיל יש הרבה ניגונים כאלו נכון?) דבר שני בקשר לגורר - אלון
אני איתך אתה יודע את זה, אבל באמת זה לא היה לעניין היציאה על גיל ריבה, תאמין לי אנחנו יודעים שאין אף אחד מושלם, עברנו את הגיל של מלך הכתה
) אני יודעת שאתה לא התכוונת- עוקבת אחריך מספיק זמן כדי לראות שאתה מקפיד לא לכתוב לשון הרע ומשתפר מאד בכל הקשור למידות ברוך השם, אז בוא ננסה ביחד כולנו לשמור על זה
אנחנו מחזקים זה את זה כאן נראה לי ... מה שמוביל אותי לדבר 3- שאני באמת מאמינה שזהו פורום של חיזוקים ברוך השם זכינו כולנו לראות משהו שכבר הרבה אנשים רואים בא"י - מעין מגמת שיפור של עבודה על המידות והתקרבות אל האמת - אני כל כך אוהבת את זה בפורום כאן ובעם ישראל בכלל!! ישר כח לנו ותודה לבורא עולם שבחר בנו
) בקשר להופעה - איך היה ומה ז"א שאנשים באו כדי להקניט? ובלי קשר - יש לי כבר ממזמן את ההופעה ששודרה ברדיו, ורד יקירתי - לא אמרת לי אם אני יכולה לתת את זה בפרטי.... לתשובתך אחכה!! שיהיה לכולם יום טוב של התקרבות אליו יתברך, הדסי 26 (למרות שכבר 27 וחצי 
בס"ד סתם אני רוצה לשתף אתכם בכמה דברים, הרבה זמן לא כתבתי פה אבל אני קוראת כל הזמן ואני פשוט מרגיישה שאנחנו כבר חבורה כזו כאילו אני מכירה אתכם - יש לי דמיון של כל אחת ואחד- מי ומה ... למרות שכמו שזה - דמיון- זה בטח שטויות