שלום חברים מקורה?

הדסי 26

New member
שלום חברים מקורה?

בס"ד סתם אני רוצה לשתף אתכם בכמה דברים, הרבה זמן לא כתבתי פה אבל אני קוראת כל הזמן ואני פשוט מרגיישה שאנחנו כבר חבורה כזו כאילו אני מכירה אתכם - יש לי דמיון של כל אחת ואחד- מי ומה ... למרות שכמו שזה - דמיון- זה בטח שטויות :) דבר ראשון אני חייבת להגיד בקשר לסימני פיסוק - זה כל כך ממכר !! מאז שיש מסנג'ר וSMS אני כמעט לא משתמשת בסימני פיסוק -זה כזה כיף מרגישים כאילו מדברים ספרדית הכל מתגלגל ומתגלגל :)) זה כמו במעברים בשירים של עמיר בין המשפטים שלפעמים לא ברור מתי מתחיל משפט וגם אצל זמרים אחרים (גם בבי"כ להבדיל יש הרבה ניגונים כאלו נכון?) דבר שני בקשר לגורר - אלון :) אני איתך אתה יודע את זה, אבל באמת זה לא היה לעניין היציאה על גיל ריבה, תאמין לי אנחנו יודעים שאין אף אחד מושלם, עברנו את הגיל של מלך הכתה :)) אני יודעת שאתה לא התכוונת- עוקבת אחריך מספיק זמן כדי לראות שאתה מקפיד לא לכתוב לשון הרע ומשתפר מאד בכל הקשור למידות ברוך השם, אז בוא ננסה ביחד כולנו לשמור על זה :) אנחנו מחזקים זה את זה כאן נראה לי ... מה שמוביל אותי לדבר 3- שאני באמת מאמינה שזהו פורום של חיזוקים ברוך השם זכינו כולנו לראות משהו שכבר הרבה אנשים רואים בא"י - מעין מגמת שיפור של עבודה על המידות והתקרבות אל האמת - אני כל כך אוהבת את זה בפורום כאן ובעם ישראל בכלל!! ישר כח לנו ותודה לבורא עולם שבחר בנו :)) בקשר להופעה - איך היה ומה ז"א שאנשים באו כדי להקניט? ובלי קשר - יש לי כבר ממזמן את ההופעה ששודרה ברדיו, ורד יקירתי - לא אמרת לי אם אני יכולה לתת את זה בפרטי.... לתשובתך אחכה!! שיהיה לכולם יום טוב של התקרבות אליו יתברך, הדסי 26 (למרות שכבר 27 וחצי :)

הגורר 98

New member
שלום הדסי אהבתי

תראי הדסי עם הייתי יודע שזה מה שימשוך אותך לכתוב בפורום הייתי עושה את זה יותר סתם סתם עכשיו באמת אפילו עמיר הצדיק אמר בראיון עם ריבה שיש פתגם שאומר כבדאו וחשדאו אז ריבה הוא בגדר חשוד והדסי אל תהיי תמימה החיים זה לא בדיוק פיקניק יש גם מקרים מסוימים בחיים שלא הכל ורוד והקם להקניטחה הקדם להקניטו ותאמיני לי שבאמת הייתי מאד עדיין עם הריבה הזה ריבה בלחמנייה הוא מהתחלת הראיון רק מנסה לדבר על סמים את מי זה בכלל מעניין אני למשל לא צריך סמים אני מסטול טבעי חחח שידבר כמוך על דברים מענינים מתורתנו הקדושה שיביא איזה פסוק מאתגר משהו שנוכל כולנו לדון בו ולהנות מזה ולא דברים בטלים שרק מעלים לי תלחץ דם בגוף ונכון זה כיף לכתוב בלי ניקוד אבל וזה אבל חשוב לפעמים נקודה או איזה קמץ או חיריק או פתח שוא מאד משמעותיים בכל מיני חוזים או באחראות דין זה לפעמים יכול להיות ההבדל בין שמים לארץ הנקודות הקטנות האלה אבל פה בפורום ברוך השם זה לא משחק תפקיד אז אני מרשה לעצמי לא לבזבז זמן יקר על הנקודות פשוט לרוץ עם המשפטים כמו בשיר ודווקה נראה לי שאני די מובן גם כך ולא יודע למה יש לי הרגשה הדסי לא משנה עזבי בהזדמנות אגיד לך משהו קצת מוזר שלא קשור לנושא והדסי מה את כבר בת27 וחצי ואי ואי עוד קצת ואת מחליפה קידומת באמת איך שהזמן רץ מתי כבר ימציאו מגנט שיתפוס תזמן במקום אחד חחח סתם הומור שלי טוב מה עוד אגיד לך בת ישראל היקרה הלואי ותהיה לנו רק שמחה בחיים האלה עם המון הופעות של הצדיק שאני מאד אוהב אותו מהשמיעה הראשונה בשורות טובות

leka27

New member
יש לנו תרי"ג, למה להוסיף?

בשונה ממה שכתבת אין מצוה להקניט, להיפך לא רק שאסור ("לא תיקום ולא תיטור") אלא יש גם מעלה מאוד גדולה לא לענות לאדם שמבזה אותך- "הנעלבים ואינם עולבים, שומעים חרפתם ואינם משיבים ועונים, עושים מאהבה ושמחים בייסורים, עליהם הקב"ה אומר ואוהביו כצאת השמש בגבורתו". (הלוואי שנזכה...) ועוד הערונת בקשר לפיסוק, יכול להיות שלך בתור כותב זה זורם, אבל לי בתור קוראת זה מאוד לא זורם והרבה פעמים אני (ומן הסתם עוד כמה)מתייאשת ומפסיקה באמצע.

הגורר 98

New member
יש מין הצדק בדברייך

אה מה מה אנחנו כולנו בני אדם, ויצר האדם רע מינעוריו ורוב הזמן אנחנו נכשלים בכל דבר בחיים עם זה להקניט ועם זה שאנחנו מזהמים תסביבה שאנחנו חיים בה ועם זה שאנחנו אכזריים מאד מאד כלפי בעלי חיים וגם לא מכבדים את ההורים שלנו מספיק ועוד ועוד. וגם תקני אותי עם אני טועה כתוב עין תחת עין ושן תחת שן אז העלבה תחת העלבה זה לא כזה נורא, תיראי אני הכי מוכן בעולם לא להעליב אף אחד. ובדרך כלל אני באמת לא מעליב אנשים עם יש לי משהו לומר להם אני עושה את זה בדרכים מאד יצירתיות ומבלי לפגוע חלילה], וגיל ריבה הוא לא כזה פגיעה כי אני כבר ראיתי הרבה ראיונות שלו וכבר הבנתי את זה לבד הוא אוהב תאקשן הזה והוא מכוון לזה אפילו. אז לא צריך כל כך להתרגש קחי הכל בפרופורציות נכונות. ובקשר לפיסוק הנה בכל זאת אנחנו מתכתבים גם בילעדיו ועצה של הגורר ככחה בשביל הכיף אף פעם אל תפסיקי משהו באמצע עם כבר התחלת אותו תמיד תסיימי אותו כי רק ככחה ממצאים תדברים יותר נכון והכל יותר מובן זאת אומרת לא להיכנע ולהרים ידיים באמצע ולא חשוב איזה אמצע כן בשביל כבוד צריך לעבוד אפילו קשה והנקודה האחרונה כן ה/ אוהב תמימים כי אין אותם הרבה מקוה שלא הפסקת באמצע חחח
אה נב ריבה
חחח

leka27

New member
...

עין תחת עין זה על פגיעה פיזית - על הפוגע לשלם לנפגע את הנזק עפ"י מה שבי"ד קובע. זה שאנחנו נכשלים לא נותן לנו ת'פריווילגיה לומר "לא נורא" על איסור כזה או אחר במיוחד שמדובר בפגיעה בזולת.

הגורר 98

New member
רגע רגע ולגיל מותר

ככחה בלי חשבון לפגוע בכל מיני מרואינים שלו עזבי עכשיו את העינייין של עמיר בצד הוא ברוב הראיונות שלו פוגע באנשים אז מה יש לו פריווילגיה לזה ועין תחת עין זה יכול להיות שזה כמו שזה נשמע ולא רק פיצוי כספי אז מה עדיף להיעלב או לאבד עין חלילה אז הוא רוב הזמן מעליב אנשים אז לא כזה נורא עם הוא גם יעלב ובדרך כלל אף אחד לא פוגע באף אחד ככחה סתם בלי סיבה תאמיני לי אבל באמת סיבה שאיך אומרים כלו כל הקיצים אבל לא זה העיניין העיניין שהוא גיל ריבה צריך להשתפר ולא אני תהיי בטוחה חומד וכן אין מה לעשות רוצים או לא רוצים אנחנו נכשלים ובגלל זה יש בתורתנו הקדושה את הפרק של חטאנו פשענו גזלנו דברנו שקר ומירמה משהו כזה וכן הלאה זאת אומרת שאין חדש תחת השמש הכל ידוע וכתוב ובטח שאני באופן אישי יודע תדברים האלה וכן גם אני בן אדם ובטח לא שונה מהאחרים החוק חל גם עליי זה תהיי בטוחה מה שכן את מוזמנת לבדוק תעיניין של גיל לעבור על כמה ראיונות שהוא עשה בעבר ולראות עם אני צודק או לא שהוא מעליב מידי פעם מרואינים שלו זהו יום טוב

leka27

New member
זה לא קשור אליך

יש לכל אחד מספיק מה לתקן (אחרת לא היינו פה) לפני שהוא דואג לתיקונים של אחרים.

הגורר 98

New member
מה שנכון נכון ודווקה

היה נחמד כל הדיאלוג המעניין הזה בטח יהיו לנו עוד כמה כאלה על נושאים אחרים בעתיד

למעלה