שלום חברים. מה נשמע כאן?

יניב1

New member
שלום חברים. מה נשמע כאן?

קצת הייתי עסוק לאחרונה, מה גם שממש לא בא לי על השידורים החוזרים. יש משהו מעניין שקורה? אני רואה שלא יבש כאן, אז זה כבר טוב. ובכל מקרה עוד חודש הסדרה חוזרת, נכון? ספוילרים חדשים, משהו?

SupeRonit

New member
יש לי כמה דברים להגיד לך

1.חשבתי עלייך והתגעגעתי אלייך..עכשיו ברור לי שתחשוב שאני סתם אומרת ו/או מתחנפת-אבל אם זו לא הייתה האמת,לא הייתי טורחת לכתוב אותה
2.שמך הוזכר לאחר כבוד איפשהו פה בפורום ה"רטוב"
וה"מלא חיים"
שלנו-נראה אותך מוצא איפה.. 3.משהו מענין?כן,לשירן יש היום יום הולדת ולק'תרין ולבובי עוד ארבעה ימים..(טוב,האמת היא שהיום הולדת של שירן יותר מעניינת). 4.עברתי תאוריה. 5.מה קורה איתך??אתה לא פה כי אתה א.עושה כיף חיים עד כדי כך שאין לך זמן לפוררם או ב.עסוק עד מעל הראש בשיגרע. אני מקווה שלמענך שמדובר ב-א'.המשך קיץ (ובשביל חלקנו גם חופש) נעים

SupeRonit

New member
שירן אמנם יותר מעניינת (למרות שהיא

לא תסכים,ותגיד שק'תרין יותר
), מאחר והתייחסתי ליום הולדת מן הראוי לתקן שה-מעניינת=מעניין.

NarihS

New member
חחח יפה!!!

בדיוק על זה חשבתי לפני שראיתי את ההודעה הזאת! ברור שהיומולדת של קתרין יותר מעניינת!!

יניב1

New member
וואו, איזה ספוילרים, רונית ../images/Emo9.gif

האמת שלספוילרים כאלה לא ציפיתי אבל מודה שהם יותר כיפים מכל ספוילר ברוקי ניקי ג'קי קיקי אחר
ועוד עם געגועים וחיבוקים, אז בכלל
אני באמת עסוק עד מעל לראש לאחרונה, וחוזר הביתה תשוש, ככה שאין לי כוח לפתוח את המחשב אפילו. אבל אני מבטיח לעשות קאמבק מסודר אם הביקוש יהיה מספיק גדול
ולסיום
רונית על התיאוריה, וגם לאנשי היומולדת ומקווה שכולם נהנים ועושים חיים בחופש הגדול. ולא לדאוג, אני לא נעלם. תמיד כאן, ב-
.

למעלה