שלום חברים! כבר חזרתי!

דליה.ד

New member
שלום חברים! כבר חזרתי!

אתם מתבעסים?......לא נורא! תתגברו!....
סתאאאאאאאאאאאם! אבל, בנימה רצינית יותר: רק אני חושבת על לעוף מהארץ ולמלט את הילדים שלי מכאן?????? התחושה שלי נורא קשה, כצברית, פטריוטית, קשורה לארץ בכל נימי נפשי וכל מה שאנמי מסוגלת לחשוב עליו הוא להציל את הילדים! מה קורה לי? רגשות אשם נוראיים רק על המחשבה הזאת (טוב, זה בגלל שאני מהתפוצה ההיא) ובטוחה שאקבל תגובות נזעמות, אייך אני מסוגלת בכלל לחשוב על זה... אבל, עכשיו אני פשוט פוחדת. פחד טהור ואמיתי.

gal-or

New member
זה בית, ובית לא עוזבים.

אני לא רוצה להרגיש פליטה במקום אחר. עדי

AYELET1

New member
אני לא עוזבת, אבל....

אני מבינה כל אחד שחושב אחרת. ולמען האמת, זכותו של אדם להגר מארץ לארץ, גם אם אין מצב מטורף כמו כאן כיום, ללא כינויים ותארים כמו אלו המוענקים לתושבי הארץ המהגרים: יורדים, נפולת של נמושות וכו´. אבל רגשות אשמה, זה בסדר דליה - כפי שאת עצמך ציינת , זו התפוצה
ולדעתי, רוב האמהות מצטרפות מנטלית לתפוצה זו, ברגע שהופכות לראשונבה לאמהות

זהבה נ

New member
דליה יקירתי, האם לא הכל גורל???../images/Emo57.gif

במיוחד עם הפיגועים האחרונים, מה מבטיח שבמקום אחר לא תהיו חשופים לטרור מסוג אחר???. דוקא היום, לאחר הטרור בארה"ב עפ הפגיעה בתאומים, אני לא מרגישה שבמקום אחר בטוח יותר, זה יכול להיות בכל מקום ולקרות בכל מקום. אז, האמיני לי שאני מאוד שותפה לחששות שלך כאמא, כאדם, ובמיוחד כאזרחית המדינה שיש לה אפשרויות לברוח עם הילדים לאמריקה או אנגליה ועוד מקומות "בטוחים" אבל באמריקה יש את "בין לאדן" ובאנגליה יש את "המחתרת האירית" ובכלל אל תשכחי את גלי האנטישמיות שפורצים היום תחת כל עץ רעננן ובכל כיכר עיר גדולה על פני הגלובוס. ועוד מהלצץ של אחיותיי אחת מאנגליה ואחת מארה"ב עם טלפונים היסטריים שהזכירו לי את תקופת מלחמת המפרץ( "בואו לכאן לכמה חודשים יש מילחמה אצלכם בארץ", זה מה שהם רואים כל היום שם) ואנו הריי עדים לכל המתאבדים המטורפים המתפוצצים כאן. אני לעצמי הסקתי מסקנה שאין מקום בטוח יותר מלהישאר "כאן".כן וכמובן לדאוג ולנקוט בכל אמצעי הזהירות שכן אפשריים לנו. לצערי, זה אומר שאנחנו ממש "בסגר" אך לדעתי זו תקופה חולפת שלא תשוב יותר אחרי המבצע הצבאי שהצבא נוקט, כך אני מקווה ומאמינה (אני מקווה שזה יצליח יותר מהשלום שבו האמנתי כל כך והוא לא התקיים). אז להרגיש זה מאוד חשוב ולדבר על הרגשות זה יותר חשוב. ולא אני ממש לא כועסת על מה שאת מרגישה זה מאוד אמיתי ומציאותי להרגיש כך במצב הקיים, אולי אם לא היית מרגישה כך זה היה לא בסדר. ודעי לך שאני עם האופטימיות שלי מאמינה שעוד יגיעו ימים טובים יותר לאחר כל הבלגן והטרור הזה, כי הטרור היום הוא נגע עולמי לאחר ספטמבר 11 . אני מקווה שחיזקתי אותך. ושיהיה לכולנו חג שני יותר מוצלח מהחג הראשון. להתראות, זהבה פורום "זכויות הורים"
||
|| צריך טיפת מזל יותר מכל דבר אחר , בכל מקום.

גלי®

New member
הבת שלי , שאביה מחלק את זמנו בין

הארץ וחו"ל , שאלה אם לא אכעס , במידה ואביה יחליט לרדת מן הארץ , אם תצטרף אליו ... עניתי לה שזו החלטה שלה , ושלה בלבד .... אני נשארת כאן , והיא מוזמנת להשאר איתי , אבל , אם היא לא מרגישה בטוחה כאן , אין שום סיבה שאכריח אותה ...

לאלה שנשארים איתנו..../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

בתאריך 30 לאפריל החל מהשעה 20:00 ועד השעה 22:30 אני עורך במודיעין הדרכת עזרה ראשונה לתינוקות, ילדים, מתבגרים ומבוגרים כולל ביצוע החייאה ההדרכה נערכת ברחוב תלתן 6 במודיעין ונרשמים במתנ"ס בטלפון 08-9722210 ולמי ששואל : אני מדריך מוסמך לנושאי החייאה במד"א מודיעין. חג שמח הרבה בריאות
אמנון מרגלית

אטיוד5

Active member
באותה הזדמנות ...

גם אפשר היה להגיד לה שאת אוהבת אותה שלא תכעסי אבל גם לא תשמחי במיוחד להנתק ממנה. לדעתכם זה משהו שצריך להאמר? או שלא צריך להאמר מפחד העמסת רגשי אשם על הילדה?

גלי®

New member
אני חושבת שדי ברור לה שאני אוהבת

אותה והייתי מעדיפה אותה לצידי ... אבל , היא גם יודעת שאני סומכת על תחושות הבטן שלה , ואם זה מה שהיא מרגישה שהיא צריכה לעשות , אז אני לא אעצור אותה ...

אתר מקום ../images/Emo101.gif

רצינו להכיר לכם את אתר מקום, שמשמש אתר מידע אודות תקיפה מינית ותמיכה במי שנפגע וזו כתובתנו: http://www.macom.org.il בין המדורים המרכזיים באתר מקום - אינדקס - ובו מאות עמודים של מאמרים ודפי קישורים בנושא, הזמין מדף הבית; מה עושים עכשיו? - הכוונה ראשונית לאנשים שנפגעו ורוצים לעשות משהו כדי להתמודד עם הפגיעה; לאן פונים? - רשימה של אירגוני סיוע שיכולים לעזור; חדרי הלב - גלריה של ביטויים אישיים של כאב, פרי עטם של מתמודדים; לדבר על זה - אפשרות לשיחות אישיות עם צוות האתר; אנו מזמינים אתכם לבקר באתר, להכיר את התכנים שבו. תקיפה מינית זה לא משהו שקורה אי שם, למישהו שאנו לא מכירים ולא נכיר. היא מתרחשת הרבה יותר קרוב משכולנו היינו רוצים לחשוב. אנו מאמינים ששתיקה סביב נושא זה פוגעת בכולנו. אילנה ודניאל צוות אתר מקום ומנהלי פורום המקום (278) קישורים נוספים שיכולים לעניין את אנשי הפורום הזה -

אופה3

New member
../images/Emo104.gif הודעה חשובה מאוד בבקשה תקראו

שלום לכולם, בפורום מתכונים העלו רעיון מאוד נחמד, שהתחלנו כבר לעבוד עליו, מתארגנות קבוצות של אנשים מכל רחבי הארץ, לעזור לחיילים ולנפגעים שמאושפזים בבתי החולים, אנחנו רוצים לארגן להם מין משלוח מנות שכזה, לכל החיילים והנפגעים, מי שקרוב לביתו או בדרכו לעבודה מכיר מחסומים קבועים וכאלה מוזמן לספר לנו, כמו כן אנחנו מבקשים ממי שמוכן להצטרף לתרום לנו כל מיני דברים: כמו: חטיפים, שוקולדים, סנדוויצים, ממתקים, מנות חמות, נודלסים, קפה סוכר ותה,למי שיודע שבמחסום שלידו יש קומקומים, וכל מה שעולה בדעתכם על מנת לעזור לחיילים ולפצועים. כל מי שיש לו קשר עם כוחות הביטחון, ועם אנשי הרפואה, שיודעים איך ניתן להעביר את המצרכים האלה לפצועים בבתי החולים,.שימסור לנו בבקשה פרטים. ביום שלישי הקרוב אני מתכננת להעביר לחיילים במחסום קלקליה, ואם יהיה מספיק גם לטרמפידיות בצומת רעננה את כל הדברים האלה, יש בחורה אחת שגרה באלפי מנשה, והיא התנדבה לקחת למחסום את המצרכים, נקודת המפגש תועבר אליכם במסרים אישיים, מי שרוצה מוזמן לכתוב לי. בשעה כל כך קשה לעם הישראלי, אני יודעת שיש בקרבנו אנשים שרוצים לעזור ולתרום אך לא יודעים איך, במתנה צנועה זאת לחיילים ולפצועים, אולי נצליח במעט לעלות את אושרם של החיילים והפצועים, להראות להם שאנו האזרחים כן חושבים עליהם. בברכת חג שמח ושקט האופה. לכל מי שפונה אלי במסרים, אנא ציינו מאיזה פורום אתם, תודה.

אופה3

New member
זה חשוב כי זה למען החיילים

אנא דרושים לנו עזרה יש 1,200 חיילים באיזור השרון

למעלה