שלום חברים יקרים..

Gefen

New member
שלום חברים יקרים..

שמישהו יזכיר לי איך מורידים את ה- MSN MESSANGER מאמינים ששכחתי? אנא הזכירו לי שלב שלב...איך עושים את זה..
וד"ש ממלבורן... גפן

Guy K

New member
אוקיי :

מורידים אותו מכאן את בוחרת את השפה שאת רוצה ולוחצת על "DOWNLOAD NOW" כשהחלון עולה את לוחצת "OPEN" וכשהתוכנה עולה את לוחצת INSTALL וממשיכה לפי ההוראות..... אם תתקשי תצעקי

kloei

New member
../images/Emo22.gifתרשמי

הי גפן , הנה מה שאני עשיתי לפני שבוע: תיכנסי ללינק הזה: http://messenger.msn.co.il/Default.asp?MSID=6d763a6ee92e43eb956de434cec39f5f ומכאן תורידי את התוכנה (כדאי באנגלית, כי בעברית קיבלתי רק סימני שאלה ואותיות הפוכות) זהו ובהצלחה

Gefen

New member
ממש תודה ותשמעו איזה כיף לי..

אח של החברה הכי הכי טובה שלי מהארץ מטייל באוסטרליה ומתארח עכשיו אצלינו, וזה ממש ממש נחמד לקבל מין משב רוח מוכר שכזה מהארץ, ולא שחסר כאן ישראליות, אבל זה אחרת כשמדובר באנשים קרובים לך, או אפילו קרובים של הקרובים לך.. ואני מפנקת אותו כמו שצריך, רק עכשיו הכנתי ספגטי ברוטב שמנת ופטריות ללקק את האצבעות... ג´ודי מקסימוש כדאי לכן לבוא מבטיחה לכן מהזה פינוקים שחבל"ז מזמ"ז.. גפן

judyr

New member
לא ידעתי שיש לי אח....

כל יום לומדים דברים חדשים... ואפרופו.... לבוא אליך... אמרתי לך אני רצינית בקשר לחווה.... אין לי בעיה לעשות איזה ניקוי ראש של 3-4 חודשים....

למעלה