שלום חברים יקרים

שלום חברים יקרים

שבת שלום לכולם . האמת היא שקצת קשה לי לכתוב בפורום ובטח כולכם מבינים למה. אני קוראת אתכם יום יום ושמחה על כך שאתם ממשיכים את דרכה של גילי ז"ל . החברים ממשיכים לשתף בפורום ואני בטוחה שאי שם למעלה היא רואה הכל ובטח שמחה על מה שהיא רואה. תודה רבה לכולםםםםםםםםםםםם.

רינה
געגענו

מה חדש? איך אתן מסתדרות את והנכדה המדהימה שלך
אני בטוחה שגילי איתנו ומלווה אותנו היא בטח מחפשת דרך לסמן לנו שהיא כאן...

היי רונית היי איציק

לשאלתך לא כל כך מסתדרת אבל גילי ציוותה עלינו להמשיך לחיות והבטיחה שפעם עוד ניפגש. לגבי שני המדהימה נכדה שכמוה הייתי צריכה 10 כל כך דואגת וכמובן כל היום בטלפונים. איציק התקבלת.

רינה היקרה

אני איתך בחיבוק ובאהבה מקווה שתמצאי מקום או עיסוק שיעלה לך שוב חיוך הגיע הזמן להקדיש לעצמך, אולי תנסי למצוא קבוצת תמיכה באזורך? מה עם חוג כלשהו?

nataly36

New member
חיבוק חם ואוהב לך יקרה

בטוחה שתסתדרי. כי הרי להיות האמא של גילי - זה יחוס עשיר ומיוחד! גם אני חושבת הרבה על גילי ומתגעגעת. בטוחה שתשלח לך ולשני כוחות ..... חיבוק חם חם ואוהב

IBP1

New member
יאממא :)

היא הייתה לי כאחות ולכן אאמצך לי כאם.

אני יכולה להעיד על עצמי שגילי

ב
ליבי, ושאני חושבת עליה המון.... הרשי לי לשלוח חיבוק
ונחמה
תמי וגם אני בטוחה שהיא במקום טוב יותר ושלנשמתה תפקיד ודרך חיזקו ואימצו

מנדרינה יקרה

בהכרות הקצרה שלי עם גילי ז"ל גם לי היה קשה להאמין שגילי לא איתנו יותר וגם לקח זמן לבוא ולכתוב עליה בזמן עבר שולחת לך המון חיבוקים וחיזוקית של הדס

תודה לכולם

היום זה 27לפברואר חודש ללכתה של גילי. ולפי בקשתה האחרונה ביקשה שרק אני ושני נתייחד עם זכרה. ושלא נערוך אזכרה.{היא גם ביקשה שלא תהיה הלוויה ולא שבעה אבל......} לכן אני מבקשת לדהדליק נרות לנשמתה ולהגיד לה כל אחד מה שחושב. אני מודה לכולם על היותכם פה בבית וממשיכים את דרכה של גילי היקרה.

רינה יקירתי

חשבתי לעשות זאת עכשיו, אך כיון שהאירוח היה כל כך דומיננטי אני חושבת שנעשה זאת מחר וכך נקדיש את מלוא תשומת הלב לגילי כפי שראוי ומגיע לה... מה את אומרת?

מסכימה עם רונית

ועם רינה תסכים אוכל לבקש מהצדיק שלי להתפלל לעילוי נשמתה של גילי ז"ל שולחת גם הרבה חיבוקים לך רינה ולנכדתך

למעלה