שלום חברים יקרים

שלום חברים יקרים

עוד שנה נגמרת - אחת אחרת מתחילה כן מין שיגרה כזאת שלעולם לא מופרת אנחנו גדלים ומתקדמים במסע החיים שלנו כל שנה עם החוויות שלה לטוב ולרע כל שנה עם התקוות שלה כל שנה עם הרצון שהשנה שאחריה תהיה יותר טובה זה לא קל כאן במקום שבו אנחנו חיים נראה שמשנה לשנה יותר אנשים עוסקים בהישרדות ופחות בחיים אבל תמיד חשובה האופטימיות וזו הברכה העיקרית שלי אליכם השנה - תהיו אופטימיים גם ברגעים הכי קשים תזכרו שמכל דבר לומדים מה שבא בקלות - לא גורם לך להתאמץ יותר, לחפש יותר, להבין יותר אישית הייתה לי שנה מדהימה וזה הזמן להגיד לכם תודה על הליווי הצמוד וכל ההשקעה שלכם בי. קיבלתי מתנה גדולה והיא קהל נאמן שהולך איתי הרבה שנים ומביא איתו גם אנשים חדשים בזכותכם אני על הבמה - כי אתם אלה שנותנים לי את הכח להמשיך לצעוד שנה טובה לכם ולמשפחות שלכם אוהב אמיר

היי אמיר!איזה כיף שאתה כאן!

הברכה מדהימה!
רבה לך על כל האיחולים!שנה טובה גם לך ולכל בני משפחתך!

שנה טובה אמירוש../images/Emo74.gif

בדיוק אמרתי אני אכנס לאחל שנה טובה לפורום ואז ראיתי את ההודעה שלך איזה נחמד זה! הברכה שלך כזאת מקסימה, ובאמת שאין לך מה להודות לנו אנחנו נהנים בדיוק כמוך מהדרך הזאת שאתה עובר זה בשבילנו חוויה מקסימה להיות איתך ביחד לאורך הדרך הזאת שאתה עובר, ובמסע הזה שמלא בדברים נפלאים שכל הזמן מתגלים. עוד שירים, הצגות, זכיות והפתעות. אז אמיר אני מאחלת לך שנה טובה ומתוקה עם הרבה בריאות, אושר והמון אהבה שנת פריחה ושגשוג שנת צמיחה והצלחה ושהשנה הזאת שבאה עלינו לטובה תהיה מדהימה כמו השנה שעברה ואפילו יותר טובה. ולכל הפורום המקסים הזה שנה טובה ומתוקה כדבש.
באהבה ענקית חני

אמירושששששששש

כל כך כייף לקרוא את מה שכתבת.שנה טובה מתוקה מוצלחת ומדהימה גם לך שיהיה לך אך ורק טוב תמיד תמיד תמיד. אתה בן אדם מדהים מכל הבחינות ומגיע לך להיות מאושר. ובהחלט אתה שווה כל דקה וכל שניה מההשקעה שלנו לי אישית היה קיץ מדהים השנה כל כך הרבה הופעות ומוזיקה שלך כל כך כייף לי לראות אותך על הבמה שוב ושוב ושוב. ומחכה לפעם הבאה שתהיה ביום שני בהלהקה. אוהבת מעריכה ותמיד איתך
רעות

vmeytal

New member
היי אמיר!../images/Emo74.gif../images/Emo23.gif

שתיהיה לך שנה מדהימה מוצלחת עם המון אהבה הצלחה אושר ובריאות לך ולכל בני משפחתך!!! ממני, מיטל

vmeytal

New member
וכמובןןןןן לכל אנשי הפורום...../images/Emo24.gif../images/Emo75.gif

שתיהיה שנה טובההההההההההה ומתוקה

אמירי יקירי-איזה כיף לקבל ממך ברכה לחג../images/Emo13.gif

קודם כל אני רוצה לאחל לך ולכל משפחתך שנה טובה,שנה שקטה,שנה בריאה,שנה של הצלחה של אהבה ושל שמחה שזה הכי חשוב! שנה של עוד יצירה מוזיקלית אישית שלך אמן
(יאללה אלבום שלישי)
שנה של עוד המון הופעות טובות ועוד פרויקטים נוספים כמו הפסטיגל
כל דבר שתחליט לעשות הפורום-הקהל שלך,שהולך איתך כל הזמן הזה תמיד יהיה איתך ולצידך
מקווה באמת שתיהיה שנה טובה יותר עד כמה שאפשר לכולנו הלוואי
ואין ספק שלההיות אופטימי זה כבר דרך טובה לשנה יותר טובה
תודה על הטלפון מיום חמישי-אין לך מושג כמה שמחתי וכמה זה שיפר לי את המצב רוח
מקווה לראות אותך בקרוב,אם זה יהיה באילת או בחיפה בעזרת ה'
חג שמח
אוהבת ומתגעגעת מאוד,ענבר אילת

sarit19

New member
היי אמירי,

תודה רבה רבה על מה שכתבת תמיד נחמד לשמוע ממך תודה רבה על זה שאתה תמיד שם ואל תשכח שאני תמיד כאן בשבילך. שתהייה לך שנה מדהימה מלאה ביצירה והמון מוזיקה טובה שתהייה מאושר זה הכי הכי חשוב. שלך, שרית (הבאר שבעית...)

ג ב ש ו ש

New member
היי אמיר../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

שתהיה לך שנה טובה ומתוקה עם הרבה הרבה הצלחה ואהבה
תודה על אלבום מדהים ועל הופעות ועל הכל.. גבי

1sHiRuSh

New member
אמירי..

שנה טובה וחג שמח גם לך... תודה לך שעשית את השנה הזאת יותר שמחה ויותר טובה עם הדיסק ההופעות.. באותה הזדמנות... אני מאחלת לכול הפורום המדהים הזה שנה טובה חג שמח והצלחה בשנה הבאה... משיר..

aMiRi GiRl

New member
אמירי , יקירי , אני אשמח אם תקרא את תגובתי

נכנסתי כרגע לפורום כדי לראות מה התעדכן פה ומה קורה כי חזרתי מחו"ל לא מזמן, מפולין. אני רק רוצה להודות לך על מה שכתבת כאן, זה נתן לי הרבה תקווה , הרבה כוח. כי אני כרגע עוברת דברים לא קלים בחיי , וברגע שקראתי את מה שכתבת - זה נתן לי הרבה כוח - ותודה לך על כך! ואני שמחה שיש לי את הזכות להיות חלק מהקהל הנפלא שלך שהולך איתך לאורך שנים ולהשקיע בך הרבה , כי זה פשוט כייף, כי אתה בנאדם מדהים, בנאדם שאכפת לו מהקהל שלו ונכנס אפילו לפורום מדיי פעם כדי לכתוב לנו , ובמקרה הזה לאחל שנה טובה. אני בטוחה שניפגש בקרוב ויהיה שמייח! אוהבת אותך המון , ומעריכה אותך בלי סוף וכמובן , שאני תמיד איתך. סיגלית :)

למעלה