שלום חברים יקרים

Queenati

New member
שלום חברים יקרים

ואו, אני לא מאמינה שלא הייתי בתפוז 5 חודשים מלאים!!! איך שהזמן רץ.... כזכור לכם (לפחות לרובכם:p) יצאתי לחופשת לידה קצת יותר ארוכה מהנהוג. כמובן שזה אף פעם לא מספיק אבל אין הרבה ברירות ואני לא רואה את עצמי בתפקיד עקרת בית למופת
. שלא תחשבו שלא התגעגעתי לא חשבתי עליכם, על אף שהחלטתי ליצור ניתוק מוחלט מכל העולם הזה ולהתמקד רק בדבר אחד שלא ניתן לתאר כמה שזה מדהים - התפקיד החדש הזה שנקרא הורות. אינ מקווה שאתם מבינים וסולחים לי על הניתוק.. ואו, שלוש שנים העברתי כמנהלת הבלוגTV, מהיום שהוא הוקם ועד היום שילדתי כמובן. ואח"כ גם הוסיפו לי גם את תפקיד ניהול הצ'אט ולמרות כל הקשיים וה"גננות" בסה"כ נהנתי מאוד מהתפקיד; יצא לי להכיר אנשים מדהימים משכמם ומעלה ואין לי מילים לתאר את העבודה ללא האנשים הנפלאים שהיו חלק ניכר ממנה וכולי הערכה על כך. אני מנסה להוביל לכך שאני חוזרת לתפוז אבל לא לתפקיד ניהול הצאט אלא לתפקיד אחר, חברה חדשה והתחלה דיי חדשה (קוראים לזה בימינו משרת אם :p). איל ימלא את התפקיד במלואו ואני סומכת עליו ובטוחה שגם אתם. כמו כן רציתי שתדעו שאני לרשותכם ותרגישו חופשי לפנות אלי (לא בענייני הצ'אטים כמובן כי זה כבל לא התחום שלי) אבל בנושאים אחרים בהם אוכל לעזור - בשמחה. ניתן לפנות אליי באותו המייל הקודם או במסרים ליוזר הזה. ואני מבטיחה להגיע למפגש הבא שלכם כי באמת מאוד התגעגעתי לראותכם. תרגישו חופשי לפנות אליי. בהערכה רבה, ענת

BlogTV Police9

New member
../images/Emo24.gif בהצלחה אישה ../images/Emo9.gif

את טובה בלרגש .. (אני אפילו מקנא בך קצת...) מה נגיד לך שלא אמרתי כבר ?!?!?! אין עלייך ואת יודעת .. אני יודע שאת טובה בתפקיד החדש שלך .. אם נעלמת כמו שנעלמת , יש לזה סיבה טובה במיוחד ... תשמרי על עצמך ועל האוצר שלך .. כייף לראות שכל כך טוב לך ואת מאושרת .. אני מאושר בשבילך , עד אין סוף ! תודה על כל צעד שעשית בשבילי , מבוקר טוב קטן ועד עזרה אמיתית .. תודה על כל דקה שהקשבת לי , הרווחתי מזה .. תודה שכיוונת אותי , כי הסיכוי שהייתי טועה היה גבוה .. אומנם זאת מילה אחת נכון .. אבל מבחינתי היא אדירה ... אז .... תודה !!!!!!!! אוהב ותמיד יאהב

BlogTV Police20

New member
../images/Emo24.gifברוכה השווה../images/Emo6.gif

התגעגענו המון אוהבים אותך ושיהיה המון בהצלחה בהמשך ואני כבר מחכה בקוצר רוח לראות אותך במפגש בגחלים בקרוב

BlogTV Police20

New member
כן כן כן בשר

מחכים שאיל יסיים את תקופת המבחנים (אם אני זוכר היטב הוא סיים כבר)

BlogTV Police35

New member
ענתייייייייייייי

כיף לשמוע ממך! מקווה לראות אותך בקרוב! |חבוק|

BlogTV Police14

New member
../images/Emo24.gifיווווו איך התגעגעתייי

איזה כיף לראות אותך כאן :) אני מאמינה שבשם כולם אני יכולה להגיד שהתגעגענו מאודדדדדדדדד!! ויאללה שיהיה כבר מפגש לא ראינו לך מלא זמן

BlogTV Police47

New member
שלום חברים יקרים הגירסא הלא מצונזרת ../images/Emo13.gif

וואו אני לא מאמינה שלא הייתי בתפוז 5 חודשים מלאים (בתשלום) איזה כיף קולולול .... יצאתי לחופשת לידה קצת יותר ארוכה מהנהוג (למה חזרתי ?
) חשבתי עליכם וזה וזה... בלה בלה .. אני אמא גאה מחליפה חיתולים מתעוררת בלילות אבל אני לא עקרת בית קפיש? אע כן וילדים וזה זה דבר מדהים .. ,שלוש שנים הייתי מנהלת הבלוגTV והצ'ט תפקיד שסוף סוף הצלחתי לתקוע לאייל ... אני קיבלתי ג'וב חדש בתפוז משהו בן-זXXX ...אייל ימלא את מקומי מה שאומר מבחינתכם להתחיל ללקק לו בשביל לקבל הרשאות וכו'... אתם תוכלו לפנות אלי אבל לא להטריד אותי ... ,אבל בנושאים בהם אוכל לעזור כמו הורות , מתן הלוואות לנזקקים , .ושחרור פוליסים מחסימות אני כמובן מבטיחה להגיע למפגש שלכם כי .. בשר מי אמר בשר? שמעתי בשר? יש בשר?
נ.ב ברוך שובך ו .. בהצלחה !

BlogTV Police39

New member
אמנם לא מכיר אותך אבל...

תמיד כיף לראות אדם מאושר :] שיהיה המון בהצלחה והמון נחת רוח.

BlogTV Police32

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כמה טוב לראותך כותבת כאן אכן התגעגענו גם ואני מחכה כבר לראותך במפגש הקרוב ענת היית עבורי המון בתקופות לא קלות בחיי ואני מודה על הכל את בהחלט אישיות ולא סתם קלישאה תודה על ההזדמנות לתת ולתרום לא אשכח לך שיהיה לך הרבה הצלחה כאימא ( אני בטוח שגם הזה את מדהימה ) ואפנה גם אפנה בהצלחה בתפקיד החדש אכן הרויחו אותך ממני שי

BlogTV Police30

New member
../images/Emo99.gif

ענתי תגעגעגעגעגענו נורא המון כיף שיהיה לך בתפקיד החדש שלך בנאמנות שרון

BlogTV Police11

New member
../images/Emo47.gif ברוך שובך מלכתנו ../images/Emo25.gif

להיות גם אישה עובדת וגם אם לא קל, אבל אני בטוח שתעשי עם כל הלב כל מה שתקחי על עצמך - וגם תצליחי. תגעגענו מלאנים.

BlogTV Police10

New member
../images/Emo140.gif הנה היא חזרה ~~

איפה אתתתתת התגעגענו אלייך , טוב , תקשיבי , עד היום היה פתורים , אישורים רפואיים , אישורים מהקטנה אין שיחרורים , אנחנו מתכננים מפגש בגחלים , המוןןןןןןןןןןןןן בשר (יאמייייייייי) ואם המפגש לא יהיה שם , את תבחרי את מקום ששם יהיה המפגש (בשר כלול , חובה !) המון הצלחה בתפקיד החדש הלוואי ויעשו לך הסבה לאט לאט לתפקיד הישן , ויהיו הפגנות בעניין זה המון בריאות לקטנה , ואושר למשפחה המורחבת
אוהבים אותך ואדבר בשם עצמי , חולהההההההה עלייך יתותחית , מדותן

BlogTV Police41

New member
וואלקאם!../images/Emo24.gif

ענת, בבקשה למפגש הקרוב להסביר ל16 טוב טוב איך מגיעים.
חוץ מזה, אני מבטיח להפנות שאלות רק בענייני הורות
ובהזדמנות זו, קיץ על הקיץ על הקיץ על החוף! חופש גדול מהנה לכולם

BlogTV Police25

New member
ענתושששששששששששש

ברוכה השבההההה
כמה געגענו פה
תמיד טוב לשמוע ממך
שיהיה המון בהצלחה עם התפקיד החדש אני בטוחה שכל תפקיד שתהיי בו תתקתקי עניינים
(אני לא אציין שלנו את תחסרי כאן המון כי זה עצוב מדי לחשוב על זה
) יאללה עכשיו חובה להקדים את גחלים אני כבר מתחילה להתרגש

BlogTV Police17

New member
ענת המלכה...........

ענת אני לאהוב אותך תמיד אבל תמיד !!! תודה על כל מה שנתת לי פה בתפוז בזכותך הרגשתי פה מההתחלה כמו בבית... נתת לי הכל כל מה שביקשתי........... אוהב אותך ומאחל לך רק טוב ובהצלחהההההההה!!!! ברור שאני אציק לך ואפילו אגיע לבקר אותך תהיי בקשר ושיהיהלך רק טוב לך לעדי ולצדדי!!! אוהב אותך תמיד שלך סאליייייייייייי

BlogTV Police18

New member
או סוף סוף מצאתי נוסח להודעה ../images/Emo3.gif

שלום חברים יקרים ואו, אני לא מאמין שלא הייתי בתפוז חודשיים מלאים!!! איך שהזמן רץ.... כזכור לכם (לפחות לרובכם:p) יצאתי לחופשה לא מוגדרת בזמן ובנסיבות שלי זה גם לא לידה
וגם ואני לא רואה את עצמי בתפקיד עקרת. שלא תחשבו שלא התגעגעתי ושאני לא חושב עליכם, על אף שהחלטתי ליצור ניתוק מוחלט מכל העולם הזה ולהתמקד רק בדבר אחד שלא ניתן לתאר כמה שזה חשוב עבורי כרגע כאן. - גם אני מקווה שאתם מבינים וסולחים לי על הניתוק.. ואו, שלוש שנים תפקדתי כפוליס 18 בבלוגTV, מעט אחרי שהבלוג הוקם ועד היום כמובן. ואח"כ גם הוסיפו לי את הרשאות וסמכויות, ולמרות כל הקשיים וה"גננות" של הבלוגיסטים בסה"כ נהנתי מאוד מהתפקיד ומהמשימה לצד המערכת והנמצאים בה, גם לי יצא להכיר אנשים מדהימים משכמם ומעלה ואין לי מילים לתאר את העבודה ללא האנשים הנפלאים שהיו חלק ניכר ממנה וכולי הערכה על כך לכולכם ולך בפרט. כמו כן רציתי שתדעו שאני לרשותכם ותרגישו חופשי לפנות אלי רק שזה יעלה לכם יקר
ניתן לפנות אליי באותו המייל הקודם או במסרים ליוזר הזה. להבדיל מענת אני לא מבטיח להגיע למפגש הבא שלכם אבל אני בטוח שתהנו ואת הסטייק שלי תשלחו אלי
אשמח לשמוע איך היה ואשמח לראות תמונות מהמפגש כי באמת התגעגעתי לכולכם. ובמיוחד לפוליסית 14
תרגישו חופשי לפנות אליי. בהערכה רבה, מוטי. ענת מה הייתי עושה בלעדייך עד היום לא מצאתי נוסח להודעה המתנתי למשהוא רלוונטי
מאחל לך המון בהצלחה בתפקיד החדש ואין לי ספק שגם הוא קטן עבורך ממני בהערכה הערצה ובאהבה.

למעלה