שלום חברים יקרים
ואו, אני לא מאמינה שלא הייתי בתפוז 5 חודשים מלאים!!! איך שהזמן רץ.... כזכור לכם (לפחות לרובכם
) יצאתי לחופשת לידה קצת יותר ארוכה מהנהוג. כמובן שזה אף פעם לא מספיק אבל אין הרבה ברירות ואני לא רואה את עצמי בתפקיד עקרת בית למופת
. שלא תחשבו שלא התגעגעתי לא חשבתי עליכם, על אף שהחלטתי ליצור ניתוק מוחלט מכל העולם הזה ולהתמקד רק בדבר אחד שלא ניתן לתאר כמה שזה מדהים - התפקיד החדש הזה שנקרא הורות. אינ מקווה שאתם מבינים וסולחים לי על הניתוק.. ואו, שלוש שנים העברתי כמנהלת הבלוגTV, מהיום שהוא הוקם ועד היום שילדתי כמובן. ואח"כ גם הוסיפו לי גם את תפקיד ניהול הצ'אט ולמרות כל הקשיים וה"גננות" בסה"כ נהנתי מאוד מהתפקיד; יצא לי להכיר אנשים מדהימים משכמם ומעלה ואין לי מילים לתאר את העבודה ללא האנשים הנפלאים שהיו חלק ניכר ממנה וכולי הערכה על כך. אני מנסה להוביל לכך שאני חוזרת לתפוז אבל לא לתפקיד ניהול הצאט אלא לתפקיד אחר, חברה חדשה והתחלה דיי חדשה (קוראים לזה בימינו משרת אם
). איל ימלא את התפקיד במלואו ואני סומכת עליו ובטוחה שגם אתם. כמו כן רציתי שתדעו שאני לרשותכם ותרגישו חופשי לפנות אלי (לא בענייני הצ'אטים כמובן כי זה כבל לא התחום שלי) אבל בנושאים אחרים בהם אוכל לעזור - בשמחה. ניתן לפנות אליי באותו המייל הקודם או במסרים ליוזר הזה. ואני מבטיחה להגיע למפגש הבא שלכם כי באמת מאוד התגעגעתי לראותכם. תרגישו חופשי לפנות אליי. בהערכה רבה, ענת
ואו, אני לא מאמינה שלא הייתי בתפוז 5 חודשים מלאים!!! איך שהזמן רץ.... כזכור לכם (לפחות לרובכם