שלום חברים - חייבת לשתף אתכם לפני
כניסת השבת. ראשית תודה על כל ההצעות, אני אנסה אותן בפעמים הבאות הכנתי ארוחת צהריים והיא היתה נהדרת, צבעונית, טעימה וקלת הכנה: הארוחה היתה מורכבת מעוף עם אננס, ירקות מוקפצים ואורז לבן. אז ירקות מוקפצים ואורז לבן זה משהו שאתם מכירים, אבל השוס הוא העוף. אריאלה יקירתי, לא זו בלבד שלא גורשתי מהבית, אלא נראה לי שהמתכון של העוף הולך לתפוס מקום של כבוד אצלנו בבית ולהלן הכנתו (שממש מצחיקה בפשטותה) שלקוחה מהאתר mood4food: 3 כרעי עוף א.מרק בצל (כ-3 כפות) אננס משומר עם הסירופ מחממים את התנור ל-180 מעלות. מניחים את הכרעיים בתבנית התנור, מפזרים מעליהם את אבקת המרק ומעל הכל מפזרים את האננס ושופכים את הסירופ. מכסים בנייר כסף ואופים 30 דקות בצורה הזו. מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עד שהעוף מקבל צבע שחום קרמלי, כאשר במהלך האפיה הופכים את הכרעיים מפעם לפעם ויוצקים עליהם מהרוטב שבתבנית. אין מילים לתאר את הצבע השזוף שמתקבל והכי חשוב הטעם הייחודי והמדהים.
כניסת השבת. ראשית תודה על כל ההצעות, אני אנסה אותן בפעמים הבאות הכנתי ארוחת צהריים והיא היתה נהדרת, צבעונית, טעימה וקלת הכנה: הארוחה היתה מורכבת מעוף עם אננס, ירקות מוקפצים ואורז לבן. אז ירקות מוקפצים ואורז לבן זה משהו שאתם מכירים, אבל השוס הוא העוף. אריאלה יקירתי, לא זו בלבד שלא גורשתי מהבית, אלא נראה לי שהמתכון של העוף הולך לתפוס מקום של כבוד אצלנו בבית ולהלן הכנתו (שממש מצחיקה בפשטותה) שלקוחה מהאתר mood4food: 3 כרעי עוף א.מרק בצל (כ-3 כפות) אננס משומר עם הסירופ מחממים את התנור ל-180 מעלות. מניחים את הכרעיים בתבנית התנור, מפזרים מעליהם את אבקת המרק ומעל הכל מפזרים את האננס ושופכים את הסירופ. מכסים בנייר כסף ואופים 30 דקות בצורה הזו. מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עד שהעוף מקבל צבע שחום קרמלי, כאשר במהלך האפיה הופכים את הכרעיים מפעם לפעם ויוצקים עליהם מהרוטב שבתבנית. אין מילים לתאר את הצבע השזוף שמתקבל והכי חשוב הטעם הייחודי והמדהים.