שלום חברים חדשים לי

שלום חברים חדשים לי

שלום לכולכם חברים בפורום שישים פלוס - זה עתה הצטרפתי. שמחה להיות אתכם.

yaely2

New member
מנהל
שלום לך יהודית11 וברוכה כניסתך../images/Emo23.gif

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ני רואה שהצלחת

את כבר לא שרק

maxima

New member
יעלי ברוכה השבה....../images/Emo24.gif

מקווה שנהנית בטיולך וחזרת עמוסה חוויות

pazi66

New member
שלום לך יהודית, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אנו שמחים שאת איתנו תרגישי בבית, הנאה שלמה ותשתוללי עם חברה צעירים כמונו

maxima

New member
ברוכה הבאה יהודית....../images/Emo140.gif

תרגישי כמו בבית

נֵנָה

New member
ברוכה הבאה אל פורומנו יהודית11 ../images/Emo140.gif

הנה רואה את? עניתי לך יותר משעה אחרי שכתבת את הודעת ההצטרפות שלך. שמחה לבואך אל ביתנו החם
נמצאת כאן חבורה מוצלחת שחיה ביחד בשלום ובנחת ואם את רוצה אותנו להכיר יש בלבנו עוד דירות להשכיר.

maxima

New member
חברות/ים...אני מתנצלת על כך

שאינני מספיקה לקרוא ולהגיב על ההודעות אני מעבירה את רוב הימים עם הנכדים וחוזרת עיפה ומותשת

נֵנָה

New member
מקסימה יקרה אם אנחנו לא נבין אז

מי יבין אותך? לכולנו יש ימים בהם איננו יכולים להכנס לפורום ולהגיב. הנה גם אלי מגיע מחר הנכד ליומיים ואהיה עסוקה אתו כל הזמן. ספק אם אוכל לכתוב בפורום, אשמח אם אצליח להכנס ולקרוא את הודעות החברים בזמן שהנכד ישן ואולי קצת להגיב אם יהיה לי כח...
תמשיכי להינות מהנכדים, יהיה לך מספיק זמן לנוח ולהינפש אחרי שיחזרו לגנים ולבית הספר. שולחת לך
עם הרבה הרבה אנרגיה, כי לזאת הרי כולנו זקוקים

yaely2

New member
מנהל
אין כמו כיף עם הנכדים../images/Emo168.gif../images/Emo77.gif

yaely2

New member
מנהל
אייה אלוהים? ../images/Emo160.gif ../images/Emo19.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo42.gif

שלום כולם - לחפש את אלוהים רצה אלוהים מן האדם לברוח, מכל בקשותיו ותחנוניו מנוח, עלה להר הגבוה בעולם, כאן יוכל לשבת לשכוח מכולם. והאדם, עם המטוס, וכוח הסוס לא נתן לאלוהים אפשרות לנוס. אז ירד למצולות עומק הימים, גם לכאן הגיעו אנשים חכמים. כל אשר ניסה ובכל אשר נחבא, קידם אותו האיש בברוך הבא. אז אמרו לו מלאכיו בכבוד וברטט, אם אכן אלוהים, רוצה אתה שקט, החבא בלב האנשים עמוק, אז לא יחפשוך כאחוזי אמוק הם לא יפשפשו בקרב ליבם שלהם המרב הוא שיחפשוך בלבות שכניהם. יעלי

emmy5

New member
יעלוש,אני חייבת לקרוא הרבה שאני...

הבין את השיר , אבל תדעי שאנחנו חיכינו לך הרבה ,והתגעגענו ... ורוצים אותך ..אני מאוד מרוצה מהפורום שלי ,אני מחכה שגם את תסכימי עם הילדים החמודים שלך ...רוצים גם אמא וגם אבא ..יעלוש PLEASE אולי חיים לא ירצה ,אבל את תבקשי אותו בשמנו ..

בוקר טוב לחמודים ../images/Emo96.gif../images/Emo24.gif

לפני שאני נוסעת החלטתי לברך אותכם בבוקר טוב! ואחזור מחר בערב. אני נוסעת לבקר את נכדיי שברחובות, וזה הסיבוב האחרון שלי לפני סיום עונת הטיולים . אשוב אולי מחר בערב או מחרתיים בבוקר. רק שהכל יהיה בסדר באתר (אצלי).
, יעלי ברוכה השבה הביתה.התגעגעתי אליך, להתראות שלכם דבי (דנה)

emmy5

New member
דבי חמודונת , בוקר טוב ../images/Emo24.gif

את ילדה טובה , מודיע לנו לאן הולכת שלא נדעג לך ..תהני מהנכדים ותחזרי בריא הביתה .אוהבת אותך ורוצה להכיר אותך .אממי

תודה על קבלת הפנים

מקסימה התגובה שלך. לא כל כך יודעת עוד איך לפעול בפורום, אבללאט לאט אלמד. להתשמע ושוב תודה

למעלה