שלום, חברים, חברות

Hagai חגי

New member
שלום, חברים, חברות

הצעה: אם ברצונכם לארגן ולערוך מפגש עם נוער חרדי למען קירוב לבבות וכו´ אנא צרו איתי קשר באיי סי קיו 35052168

tali_le

New member
קראתי לא מזמן ספר

על הומניזם באחד המקומות שדיברו על דיון אידיאולוגי הסביר הכותב הצורה יפה מאוד את משמעות מפגשי "קירוב הלבבות" כיוון שאנשים דתיים ואף יותר מכך חרדים הינם פונדמנטליסיטיים (כלומר רואים בדת אמת מוחלטת שאין אפשרות לערערה) כל דיון ושויחה שנוצרים יכולים לקרב רק את הצד החילוני אל הצד הדתי ולכן הם לא עונים על קריטוריוני הדיסקורס הרצוי ובקיצור - אם תמצא חרדים שמוכנים בשיחה לערער (ובאמת לעשות כך) את יסודות אמונותיהם הדתיות - אשמח לפגוש אותו, לדבר איתו, להכיר אותו ולדון איתו בנושאים ברומו של עולם - עד אז - אני מעדיפה לבזבז את זמני על משהו פרט למקרה אבוד... טלי

Hagai חגי

New member
שלום

קירוב לבבות לא חייב להיות שכנוע של אחד הצדדים את האחר אלא נסיון להבין אחד את השני וממילא כשתתרבה ההבנה תתרבה הסובלנות.

Hagai חגי

New member
שמתי לב

שאני מופיע ב"מחברי הפורום", אי לכך אציג את עצמי: נעים מאוד. שמי חגי, אני גר בתל אביב, כרגע אני נמצא בחופשת "בין הזמנים" מהישיבה בה אני לומד, ישיבת "פונוביז´" בבני ברק.

הגינגי

New member
למה להיות אנטי?

הוא לא הציע להחזיר אותך בתשובה הוא רק הציע מפגש בו הצדדים יתחילו להבין אחד עם השני, מבלי להפוך לצד השני.

למעלה