שלום חברים ומיוחד לרן

שלום חברים ומיוחד לרן

שלום ידידים על דעגה סבא אריה מרגיש נפלא אפילו מתאמץ יותר באימונים אני אוספתי 10 דקות עם חניך שמו שוקי ביטן , מכות איגרוף כשהוא מחזיק בכפפות המיוחדות שאתם מכירים . אני מזיע דליים ולפי רופא שלי זה הטוב ביותר לשמירה על הקולוסטרול . רן אני מקווה שקבלת הד"ש שלי מי רותן החבר של שירן סבלנות יבוא יום נפגש אני חש בזה מה שלום הקטנה שלך וגם גברת ??? אני מאחל לכם הטוב שבעולם בידידות סבא אריה יום קייף עם נכדי אלעד שזכה השנה במדלית ארד אליפות ישראל ב'ודו

הי סבא אריה

טוב לשמוע שהכל בסדר
. קיבלתי את הד"ש שלך. יותם הקטנה
גדלה כל הזמן. הנה תמונה שלה שהעלאתי לפורום לפני 4 שבועות בערך (כשהיא היתה בת 8 חודשים. לםפני 3 ימים היא חגגה 9 חודשים באויר העולם). היום כבר יש לה 4 שיניים למעלה (ו-4 למטה), היא מתהפכת חופשי, מדברת קצת ומינזסה לזחול קדימה אבל יוצא לה רברס... מחר יש לנו בדיקה בטיפת חלב. תשמור על קשר, תודה, רן.

רן שלום ידידי

שמחתי לשמוע טובות וגם בתוך סבא אני יכול להבין את ההתרגשות שלך . שלחתי לך תמונה באי מאיל כי כאן היא לא עוברת בגלל הנפח שלה יותר מ500 MB הגשמתי "חלום " להרביץ המורה שלי שלפני 50 שנא הוא היה קצת הרבה אנטישימי והיה מתנקל לי מידי פעם למרות ההזרה החמורה של המנהל הקורבן וגם ברשותו הוא סאנסאי גדי בן זימרה ששתף פעולה נפלה הם תוכל להדביק כאן אשמח מאוד ( עם המדים החדשים ) קבל הטוב שבעולם סבא אריה

והרי ידיעה שהגיעה זה עתה ../images/Emo95.gif

יותם התחילה לזחול קדימה היום
מסתבר שהיא זחלה חצי בית בזמן שאני ביליתי בעבודה...

אחחח ../images/Emo24.gif

אין כמו השלב הזה שהם מבינים שאפשר גם לזחול קדימה....ואז נגמר התסכול של זחילה אחורה, להתקע בחפצים, ולהתעצבן
חכה חכה, עוד מעט יגיע השלב של פתיחת כל ארון או מגירה שקיימים בבית... הגיע הזמן לתמונה עדכנית יותר לא???

roy33itc

New member
גם אתם קניתם את הצעצוע הזה??

הייתי אצל חברים שיש להם ילד בן שנה וזה היה גם שם,לקח לי איזה דקה להבין מה עושים עם זה (החזקתי את זה מהצד) כשהאמא מתפקעת מצחוק ואומרת שלקטן לקח פחות...

למעלה