שלום חברים! אפשר להצטרף?

אז בטוח שאני מכיר אתכם

הופעתם גם באירועים של המושב? אולי בבר המצווה של האחיין של ירון שהיה לפני שנה בערך?

hemiitz

New member
כן אני חושב שהיינו שם אם זה היה בבית שאן ליד

השוק שם ,אז היינו שם

hemiitz

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני חושב אם אני זוכר טוב היה גם אהרון מנחם שם אם אני לא טועה!!!!!

אהרון מנחם לא היה שם

היו שם 4 כנריות......לא זוכר אם ניגנו יפה, רק זוכר שהיו יפות

hemiitz

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כן הן יפות
רוסיות יפות עם הפאות שהן עוטות על ראשיהן,אבל הן מנגנות לא פחות מהיופי שלהן

hemiitz

New member
לא נורא

לא עזבתי את המוזיקה הכורדית,עוד יבואו ימים,,,,,,

hemiitz

New member
לא../images/Emo7.gif יש מחלפים לכול אדם

מסתבר שגם לי יש מחליף

hemiitz

New member
כן אל תידאגי יתר על המידה

יש המשך,המנגינה חייבת להימשך

נכון למשפחת יהודה יש קרובי משפחה

בירדנה משפחה מאוד מאוד קרובה חח בסהרנה שהייתה בירדנה המשפחה שלי הקימו את האוהל בחצר של המשפחה הזאת

קטנה מאוד - לא זוכרת גיל

אני לא גרה במושב 25 שנים - מגיעה רק לבקר את המשפחה חלק משמות של האנשים אני כבר לא זוכרת - או זוכרת בטישטוש ומי שנולד במרחב של השנים מאז שעזבתי לא מכירה בכלל ...

את הסהרנה בירדנה אני זוכרת כאילו זה היה עכשיו

זוכרת די טוב הבוקר כשכולם הגיעו למושב היה נראה כמחנה עולים מכול הארץ הגיעו כורדים - טנדרים משאיות עמוסות באנשים כולם התמקמו בחצרות של האנשים והקימו אוהלים - הבעירו אש והתחילו לבשל לאפות לחמים כורדים האווירה הייתה מיוחדת - כולם או רובם לבושים בגדים כורדים אחרי שהתמקמו ותקעו יתד - התחילו לעשות סיבוב בין החצרות - חיפש אחרי הקרובים מפעם לפעם תהלוכות של דהול זורנה וריקודים תוססים וציבעוניים אחת הסהרנות הכי יפות ומוצלחות שהיו אי פעם

עדיין מספרים פה על הסהרנה הזה

ועל ההצלחה הגדולה שנחל. חבל שכבר אין סהרנה במתכונת הזאת.....

אממ גם הסהרנות שהיו בירושלים

בשנים האחרונות לא נופלות מאף סהרנה שהיו בשנים עברו כול סהרנה הזמן ותקופתה - יש קידמה ויש שינוי רק לטובה ומה שהיה היה נשאר זכור בזיכרון

למעלה