האם זה מדובר בשיר החדש של הדסה ישורון ?
H hemiitz New member 29/5/11 #55 לא חדש חלקים יפים מההופעה בחולון היה ערב מהנה ביותר,הדסה שיחקה אותה ,אן על הדסה!!!
H hemiitz New member 29/5/11 #62 השבוע אני מעלה כמה סירטונים מקווה היום להעלות עוד סירטון שלי מדבר כורדית נראה מה יהיו התגובות עם מנגינה של בשיר סברי בוטאני
השבוע אני מעלה כמה סירטונים מקווה היום להעלות עוד סירטון שלי מדבר כורדית נראה מה יהיו התגובות עם מנגינה של בשיר סברי בוטאני
מ מושבניק767 New member 29/5/11 #37 בוודאי!!! אנחנו בעיצומו של הכפר התיירותי- מורשת יהודי כורדיסטאן. האתר מתפתח ומתקדם ואני מקווה שיפתח עוד השנה- שנה מיוחדת- 60 למושב ירדנה (1952)!!!!
בוודאי!!! אנחנו בעיצומו של הכפר התיירותי- מורשת יהודי כורדיסטאן. האתר מתפתח ומתקדם ואני מקווה שיפתח עוד השנה- שנה מיוחדת- 60 למושב ירדנה (1952)!!!!
A ARIE56 New member 29/5/11 #71 אהלן חימי מה נישמע ? ניראה שאתה לומד וכל יום שעובר עוד מילה ועוד מילה זה הוא נידבקת ?
H hemiitz New member 30/5/11 #74 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אריה כמה ניבים שאני קולט מיום ליום,גם עם הכורדים מחו"ל וגם מבית,אפילו פרסית התחלתי לכתוב
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אריה כמה ניבים שאני קולט מיום ליום,גם עם הכורדים מחו"ל וגם מבית,אפילו פרסית התחלתי לכתוב
H hemiitz New member 30/5/11 #81 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif سوپاس خوشکا دهلال
ע עמנואלה ברזאני New member 30/5/11 #82 من است ترجمه نمی کنید../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
H hemiitz New member 30/5/11 #84 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את כותבת לי פרסית אני עונה לך כורדית בכתב ערבי אן לזה תירגום בגוגל
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את כותבת לי פרסית אני עונה לך כורדית בכתב ערבי אן לזה תירגום בגוגל