שלום חברים ,אני פה

שלום חברים ,אני פה

ידידים היקרים שלום לכם OKהמשבר עבר ,חס וחלילא לא איתי שלושה שבועות עבודה ללא הפסקה תריסר שעות לא היה קל מה לעשות חבר צוות בח"ול , השני התפטר שלישי פוטר אז מי סותם החורים אני כעת הכול חזר לשיגרה אפילו חזרתי לאימוני ג'ודו וגם קראטה עדיין אינני אלוף העולם לקשישים ולא לא מחפס תואר כזה . OK כידי להתחיל חודש חדש בשמחה חידה קטנה איסטורית פענחו התמונה ותנו הסבר במה מודובר אם בזמן קצר לא תיהיה תשובה אתן רמז בידידות חמה סבא אריה

אהלן סבא אריה

אני שמח שצלחת את תקופת החגים בשלום
אין לי מושג מה התמונה

רן שלום לך

שלום לך ידידי מה שלום המשפחה הקטנה ? רמז לפתרון החידה ---- ABBA אני מסכים איתכם התמונה לא ברורה אבל הפשר לנחש בכבוד רב סבא אריה

הרמז שלך מזכיר לי את הבת שלי../images/Emo99.gif

יותם, שהלילה חוגגת 6 שבועות באויר העולם. היום היא היתה בטיפת חלב, והיא שוקלת כבר 4,400 גר'
, שזו עליה של כמעט 2 ק"ג מהמשקל בו היא יצאה מביה"ח

רן שלום

שלום ידידי אני שמח שלהקת ABBA מסכיר את בתך . כול הכבוד לה ,לפי עיניים שלה רואים שהיא תיהיה "פייטרית " הגב ידידי זה לא פוטר אותך לנסות פענח החידה . שוב רמז "" מקום ראשון ביובל EUROVISION בכבוד רב סבא אריה

שיעור בהיסטוריה

שלום חברים ידוע או לא אני חובב ענק באיסטוריה לכן אני מחובר כימו הינפוזיה לערוץ 32 ביס . תשובה אחד קבלתי והיא נכונה מדובר באנדרטה וואטרלו או LE LION DE WATERLOO לזכר הקרב נכון, אבל ליתר דיוק כך . היד נבנה לפי בקשת המלך GUILLAUME הראשון מלך הולנד לכבוד בנו יודש בעצר ,נסיך ORANGE הגב כול בית המלוכה בהולנד היא "" בית התפוז " (הצבע נבררת כדורגל הולדית -כתום-) שנפצע די קשה במקום הזה .הבניה התחילה ב1823 ונגמר ב1826הביאו כ300.000 מטר קוב של אדמה כדי לבנות תל בגובה 40 מטר . האריה עסוי מיציקה במשקל 28 טון שיושב על בסיס של אבן גרנית בגובה 4,5 מטר וכול זה על עמוד של לבנים ,כדי לטפס למלא צריכים לספור 226 מדריגות . שם רואים את כול האזור של הקרב . הגב פני האריה פונה כוון דרומה , כלומר לכוון צרפת ,רגל האריה על כדור תותח , כלומר צרפת מובס ., ולמה אריה ,כי זה הסמל של אנגליה המנצחת לא פעם אחד עליתי למלא וגם עם חברים שלי עשינו תחרות ממגיע הכי מהר אני מקווה שזה עיניין אותכם ומקווה שכאשר תבקרו בריסל תלכו לראות המקום שווה בכבוד רב סבא אריה

למעלה