שלום חברים, אני חדש כאן

efraim11

New member
שלום חברים, אני חדש כאן

מספר שאלות: 1)מה שלומכם ? :) 2)מאיפה אפשר לקבל קישורים לפרקים עם תרגום מכל העונות כי אני רק התחלתי עם הסדרה ואני רק בעונה הראשונה. 3)יש אנשים כאן שמשחקים בגינדיס? חח

aviramdj

New member
אני לא מבין משהו .

אני צופה בעונה 8 ופתאום מדברים על אטלנטיס שבשום פרק של SG1 לא מצאו אותה . אבל אני זוכר בפרק הראשון של אטלנטיס הסידרה החדשה מדברים על העיר האבודה ושמוצאים אותה . אז ב SG1 פסחו על זה ?

בועז 126

New member
איזכורים לאטלנטיס בעונה 8סטארגייט sg-1|ספוילר

רק בעונה ה7 והשמינית כביכול מוצאים את ההעיר האבודה אז הסטארגייט sg-1 מתפצלים לאטלנטיס ולהsg-1עונה 9 והעונה ראשונה של סטארגייט אטלנטיס בקשר לקישורים פנה אלי בפרטי בפורום אסור לדבר על הורדות זה לא חוקי ברוך או ברוכה הבאה

aviramdj

New member
בועז הבנת הנקרא ? על תענה אם אתה לא קורא

לפני שאתה עונה תקרא את השאלה במלואה . לא ענית לי בכלום . שאלתי למה לא מוזכר באף פרק שמוצאים את אטלנטיס . הם כל הזמן מדברים על חיפוש של ה LOST CITY ואז בפרק אחד פתאום אומרים שמארגנים משלחת לאטלנטיס .

aviramdj

New member
אני עדיין ממתין למישהו שיודע ..

מישהו שיודע.....................................

kinspirit

New member
צריך יותר מידע

באיזה פרק בדיוק מהעונה השמינית מדברים על אטלנטיס? אולי זה יעזור לאנשים להבין למה אתה מתכוון. ודרך אגב, סתם טיפ קטן, אולי אם תגיב לאנשים שמנסים לעזור לך קצת יותר יפה אז אנשים אחרים ירצו גם הם לעזור.

morashty

New member
בפרק הראשון של אטלנטיס

הם מדברים על זה שהם מצאו כתובת, ומבינים בעצם שמדובר בכתובת בגלקסיה אחרת, מאיפה בדיוק הגיעה הכתובת הזאת זה לא לגמרי ברור. בכל אופן הסדרות שודרו במקביל ולכן בsg1 אין התייחסות למציאה של אטלנטיס כי הם יוצאים מתוך נקודת הנחה, שהצופים רואים את שתי הסדרות ביחד.

aviramdj

New member
כן זהו . פשוט אני ראיתי כבר את כל אטלנטיס .

ואני התחלתי לראות במרתון מטורף את כל SG1 ואז בתחילת עונה 8 פתאום דניאל יוצא עם המונד למשימה אל אטלנטיס ואני לא הבנתי למה הם לא הזכירו בשום מקום את מציאת אטלנטיס ופתאום הם טסים לשם . כניראה שהם באמת סומכים על זה שהצופים ראו את הפרק ה1 של אטלנטיס .

ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

נא סלח לחברי הפורום השונים אם הם מנצל"שים את הודעתך ללא
אזכור נצל"ש.. זה באמת לא יפה... מקווה שזה לא יעכיר את דעתך על הפורום, לרוב אנשים פה עוזרים ומברכים לפני שמנצל"שים מישו. אשר לשאלותיך: 1. אני מניחה ששלומם של כולם טוב, שלי לפחות כזה (נכון לכרגע
) 2. אני מניחה שיודעי דבר ייכנסו בקרוב ויוכלו לענות לך על השאלה 3. מה זה? רק הסבר קצר: אין לדבר על הורדות (לא חוקיות) בפורום, לפי מדיניות תפוז. ניתן לשאול שאלה היפוטתית ותשובות יינתנו במסרים אישיים בלבד. מקווה שתהנה בפורום

kinspirit

New member
ברוכים המצטרפים ../images/Emo42.gif

אז ככה... 1. שלומי האישי טוב מאוד תודה. מה שלומך? 2. כפי ש"תמיד אני" ציינה, ע"פ חוקי תפוז אסור לדבר על הורדות פרקים בפורומים שלהם. כך שמי שיש לו תשובה אלייך בוודאי יפנה אלייך במסר אישי מאחר וזהו הנוהל בפורום. 3. אה?

efraim11

New member
תשובה בקשר ל"אה?" של כולם

גינדיס זהו משחק רשת עם טבלאות בעיקרון, משחק מאוד מהנה יש לו גם קהילה דיי גדולה בתפוז, לאמר לכם את האמת? מי שמתחיל לשחק משחק בגלל ההנאה, מי שנשאר נשאר בגלל הקהילה, ככה זה גינדיס. בקשר ל"הורדות בלתי חוקיות" שמישהו יעלה מולי בפרטי בבקשה ויתן לי קישור לאתר שממנו אפשר להוריד. תודה:)

efraim11

New member
מקווה שמותר להקפיץ

אז....הקפצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

רצוי לא להקפיץ כל עוד ההודעה באמצע

העמוד הראשון... כי שאתה שם לב, הרבה הודועות עדיין בעמוד הראשון ורואים אותם הרבה זמן...

סלמאק

New member
ברך הבא ../images/Emo45.gif

תיהנה מהפורום. תשובות: 1. קצת עייפים, לחץ בעבודה, אבל בסה"כ אחלה, אין תלונות. (
) 2. בקשה קצת בעייתית... לא קיימים הרבה תרגומים בעברית, אבל את אלה שקיימים אתה יכול להשיג באתר "סטארגייט הדור הבא" (http://www.stargate.root.co.il/forums/ ). את הפרקים שולחת לי דודה מאוד נחמדה מחו"ל, יש לה צבע חום, אוזניים ארוכות והיא קצת מזכירה חמור. אם אתה מכיר אותה, אני יכול להציג לך כמה מקורות שלה... 3. נשמע מעניין, אבל לא.

למעלה