אה.. יכול להיות בפנים אבל לא בשם
T TauberiT New member 18/10/06 #28 אני בת. ../images/Emo9.gif ואני לא באלון, אבל אני מכירה משם אנשים. וחברה ממש טובה שלי לומדת שם... מכירה את לירי?
אני בת. ../images/Emo9.gif ואני לא באלון, אבל אני מכירה משם אנשים. וחברה ממש טובה שלי לומדת שם... מכירה את לירי?
T TauberiT New member 18/10/06 #31 לא יודעת ../images/Emo3.gif אבל אין הרבה לירי...נראלי בקולנוע, חמודה כזאת, עם שיער שחור.
ה ה ד ר ו ו ו ש New member 17/10/06 #23 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני הדר, אני בטוחה שתהני פה. גם אני הייתי בהופעה מאשדוד (אני מאשדוד, אגב ), ואת צודקת - היה מצויין! גם אני נורא רציתי ללכת בהופעה באשקלון אבל גם לי נופל על תאריך לא טוב מבאס.
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני הדר, אני בטוחה שתהני פה. גם אני הייתי בהופעה מאשדוד (אני מאשדוד, אגב ), ואת צודקת - היה מצויין! גם אני נורא רציתי ללכת בהופעה באשקלון אבל גם לי נופל על תאריך לא טוב מבאס.
א אישה לוויתן16 New member 18/10/06 #27 ברוכה הבאה מותק ../images/Emo140.gif אני גם בכיתה יא'..אבל מבאר-שבע חיחי ואני מקווה שתספיקי להגיע להופעה,תעדכני אותנו אם הספקת ואיך היה ברוכה הבאה לפורום.!!
ברוכה הבאה מותק ../images/Emo140.gif אני גם בכיתה יא'..אבל מבאר-שבע חיחי ואני מקווה שתספיקי להגיע להופעה,תעדכני אותנו אם הספקת ואיך היה ברוכה הבאה לפורום.!!
ס סיווניי New member 28/10/06 #34 תודה רבה רבה תודה לככם.. מצטערת שאני מגיבה רק עכשיו , לא הייתי פה הרבה זמן =\ אז תודה רבה