שלום חברה ...

• פותח הנושא abup
  • פורסם בתאריך

abup

New member
שלום חברה ...

סוף סוף .. וואלה לא ידעתי שניפתח הפורום הזה .. חיפשתי פה לפני חודש ולא מצאתי חשבתי לבקש מתפוז לפתוח אבל אני רואה שכבר מישהו עשה זאת במקומי... יפה מאוד.... דבר שני אני רוכב כבר שנתיים וחצי בלי להשתחצן כמובן אני רוכב די טוב .. ואוהב סוסים... ואני משלם הרבה מאוד כסף בשביל לספק את יצר חווית הסוסים שלי תאמת זה תחביב שאני מאוד אוהב אז אני מוכן להשקיע הרבה כסף... ואם מישהו מאיזור המרכז (אני גר בראש העין) מחפש חבר לרכיבה (אבל אין לי סוס אז כמובן על סוסים שלו) אז שיגיד לי אני ישמח להתצטרף.. דבר שלישי מי שלא מכיר ולא יודענפתחה חווה בראש העין (כן כן בראש העין)ממש בכניסה היא קיימת כבר נראה לי שנה, אני רוכב בה רק 3 חודשים, פשוט חווה עשר.. משהו ברמה עולמית כדאי שתבואו לראות... סוסים חבל על הזמן כל סוס דוגמן וכל סוסה דגמנית... אז כדאי לכם לבוא לראוץ וכמובן שיש שם שערוי רכיבה גם פנסיונים כדאי לבוא אני יודע שאני עושה פה פרסומת יצא די בטעות לא היה התכנון אבל חשבתי לתת קצת קרדיט לחווה כי אני באמת מרוצה ממנה פשוט חווה עשר ואולי מישהו מכם יבוא לרכב שם אני בן 16 וחצי ואולי אני ימצא גם שותפים שיבואו לחווה לרכיבה ככה אני לא יהיה שם רוב הזמן לבד כי רוב הילדים שם לא בגיל שלי.. אז מזל"ט על הפורום החדש ממני "אבופ" הרוכב מהמערב הרגוע (אני לא בן אדם פרוע)

yyoossii

New member
סליחה, אבל איפה...

סליחה על הבורות, אבל איפה זה ראש העין???

abup

New member
חחחחחחח....

זה לא בורות זה חכמה לא לדעת איפה זה ראש העין.. חחח. סתם בצחוק זה בין פ"ת לנחשונית... והחווה היא ליד קיבוץ עינת

לבי

New member
שלום אבופ!!!!

קוראים לי ליבי..... ברוך הבא לפורום....ואני מקווה שתהנה משהייתך כאן...בעצם אני בטוחה שתהנה כי החבר´ה פה ממש אחלה!!! אז ביי ביי ליבי

עירית4

New member
אתה מכיר את...

שני? בת 15? אני חשבתי לבוא לקורס עוזר מדריך אבל אני יחכה עד שאני יוכל לעשות קורס מדריכים על אמת. אני רוכבת בחווה בנצר סירני. עירית

abup

New member
מאיפה השני הזאת?

. את גם גרה בנצר סירני ?? או שאת רק רוכבת שם?.. כי אני מכיר משם הרבה אנשים (גרתי פעם בתל-נוף אם את מכירה) ואת בטח לומדת בברנר לא ??. ותני עוד פרטים על השני הזאת.. מולמה את חושבת שאני מכיר אותה..

עירית4

New member
היא מראש העיין...כמוך לא?

שיער חום ארוך... היא גם אמרה לי שנפתחה חווה חדשה בראש העין והיא רוכבת שם, אז אני מניחה שהחווה לא כל כך גדולה, ושאין יותר מחווה אחת בראש העין. אני גרה בנס-ציונה. את מי אתה מכיר מנצר? אני לא לומדת בברנר אבל אני מכירה קצת אנשים משם, אנשים משכבת הגיל שלי, ז"א בני 15.

abup

New member
אני מכיר

שני אחת והיא מכיתה י´... לא מכיר יותר .. ואני גם לא מבלה הרבה זמן בחווה אז אני מכיר שם מעט אנשים... ומנצר אני מכיר את אשחר... ועוד כמה בפרצופים אבל לא זוכר שמות.. ומי את מכירה מברנר ... ואת בכיתה ט´ נכון?...

עירית4

New member
כן

אני בכתה ט´. מברנר אני מכירה את רותם וולצ´וק (נראה לי שזה שם המשפחה, לא בטוחה)שלמדה שם שנה שעברה.

טוהר17

New member
אני מכירה את שני...

ועוד אנשים מנצר סירני. עירית, את מכירה עוד משכבת י´? ל-abup. מה השם האמיתי שלך? אני מכירה אחת מהשכבה שלך לשעבר אני חושבת. תגיד רק את השם. ממני. אליאן

לעירית4 לקרוא- חשוב במיוחד!!!

החווה שאת רוכבת בה- היא ווסטרן או אינגליש???

bzzzz

New member
איך קוראים לחווה?

כי יש חווה בקיבוץ נחנושים ויש עוד אחת קצת לפני.. -
יט

למעלה