שלום חבר'ה

kookamanga

New member
שלום חבר'ה

במיקרה ניכנסתי לפורום זה והוא ניראה לי מאוד מעניין . אבקש אם תוכלו לנתח את כתב ידי . העתקתי מאמר שהיה במקומון של כפר סבא בלי חתימתי . תודה על האבחון .

kookamanga

New member
אגב

הנני בן 28 כותב ביד ימין ועובד כמהנדס אלק'. אשמח לקבל ביקורת בעיקר בדברים שליליים שיכולים לחסום אותי מקידום מיקצועי בעבודה מיכוון שכבר בראיון עבודה פסלו אותי בגלל איבחון גרפולוגי . טוב , בתכלס ניראה לי שנפלתי בראיון מיכוון שהבוחנת אמרה לי שיש לי בעיות של ביטחון עצמי ושאלה אותי במה אין לי ביטחון ואמרתי לה שאני מתבייש לגשת לבחורות יפות ולהתחיל איתן . טוב , הייתי דיי חדש בתחום ראיונות העבודה...

kookamanga

New member
הנה גם החתימה...

רק אחרי שקרעתי וזרקתי לפח את הדף הבנתי שבלי חתימה לא תנתחו לי את הכתב ... החתימה נימצאת בחלק העליון של החלק של הדף הקרוע.

shon86

New member
עם הרבה זהירות אבל - הנה התיחסותשלי

הכתב יהיר כביכול שכמובן נובע כן מחוסר בטחון והערכה עצמית אתה מנסה להיות תכלס ומהיר לכאור הלקצר דרך ובעצם את מאריך אותה בתוך עצמך ישר מת הפשטה בסיסית טובה אבל מעשה יש משהו לא ישיר באמת בך אני לא אוהב את סוג הכתב הזה לא ברמה האשית כמובן אלא מבחינת סוג הכתב העקרוני זה כתב של טיפוס שלא מצליח לגעת באמת בעצמו כל כך הרבה מושקע במרץ טכני להיות מקורי בכאילו ובעצם אין שום עומק אמיתי החלק הרגשי מאוד חסום יש כאן הרבה עבודה על הרגשות שחסרים אבל לא כתב שלילי למד לפתח את העולם הרגשי שלך

למעלה