שלום חברה...

dorgolan

New member
שלום חברה...

פעם הייתי משתמש פעיל אבל קרתה בעיה והפסקתי להשתמש בקיובייס (כנגד רצוני) אבל עכשיו חזרתי ופירמטתי את המחשב שאם מישהו יכול לעזור לי ולהביא לי כמה צלילים חדשים.. לאע וי אס טיז אלא עדיף סאמפלים של תופים.. אני בז'אנר של טראנס אני עדיין לאע סגור על עצמי איזה ז'אנר מאפיין אותי זה נע בין טראנס מלודי לדראק כזה... זרקו צלילים חופשי... תודה מראש אוהב אותכם קונדרה טוב לראות אותך...(לראות חח)

S l nC O

New member
אתה יכול להוריד\לרכוש

יש כל מיני חבילות סאמפלים שמגיעים בצורת קובץ WAV, חלקם חינמיים, ועל חלקם אתה אמור לשלם. בסיגנון שאתה מדבר עליו יותר נפוצים הסימפולים ה"סינתתיים", של מכונות תופים למיניהן (TR-808, TR-909 וכ'ו). כל חבילת סימפולים שמגדירה את עצמה כסוג של סינטטית תתאים לך.

dorgolan

New member
אחי אני יודע שאפשר לעשות את זה...

העניין הוא שחשבתי אולי מישהו מתעסק גם בז'אנר הזה ויש איזה בנק שהוא מבסוט ממנו ויכול להמליץ לי...

b ברק d

New member
תשמע >>>

יש המון סמפלרים ואינסטרומנטים טובים טובים אני מתעסק עם המון דגימות וסמפלרים וירטואלים משהו כמו 350 ג'יגה של חומר מביניהם כ-200 ג'יגה סמפלרים וירטואלים איכותיים מהמובילים תדייק מה אתה מחפש "בדיוק" ואני אמליץ לך :)

S l nC O

New member
יש חבילת סימפולים

של NATIVE INSTRUMENTS שנקראית SYNTETHIC DRUMS שנחשבת מוצלחת לתחומים בסיגנון הזה, היא לא גדולה אבל מקיפה. שווה ניסיון.

b ברק d

New member
יש לי אותה היא לא משהו >>>

אם יש לכם את -stylus rmx- אתם מסודרים אגב אינפקטד משתמשים אך ורק בזה (stylus rmx) תוך כדי שהם יוצרים סאונד

S l nC O

New member
כן יש בסטיילוס

המון דגימות, אבל אני בכל זאת ממליץ למי שמשתמש בה שינסה לעשות מה שיותר שינויים ומניפולציות על הלופים שם, אחרת יוצאים לפעמים דברים נדושים...

למעלה