שלום חבר'ה...

maorubin

New member
שלום חבר'ה...

אני חדש פה... לא ידעתי שיש פורום משצים... אז כככה.. קצת דברים עלי... אני מאור מרמלה... מש"צ כבר 3 וחצי שנים... (קורס משצים 2002 2..3.. הקשב!..) חוץ מפעילות השלח בבית הספר שלנו אנחנו לא יוצאים לכנסים וכל זה.. מקווה שהרכז יוציא אותנו השנה לכנסים....

ophirein

New member
הא...איזה זקן......חחחחחחח

ברוך הבא לפורום!! אתה במקרה מעמל א'? תהנה

maorubin

New member
לא במקרה...

אני משם!... חחחח עמל א' רמלה אימפריה! (חריטה עמוקה בראש...)

ophirein

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

חבר שלי לומד שם......... הוא אמר לי שיש לכם מלאאאאאא משצים!! זה נכון?

maorubin

New member
אוהווו

אני רואה את בקיא בענייני עמל א' רמלה... נכון לעכשיו אנחנו 45 משצים פעילים בבצפר.. (מעט יחסית..) לא כולל הבוגרים שבארים תמיד לבקר.... איתם זה איזה 70.... וכשאני אומר בוגרים זה לא שנה שנתיים... אנשים שסיימו את הלימודים לפני 8 או 9 שנים... כל זה והשנה לא פתחנו קורס משצים לשכבת י... השנה נפתח קורס לי וליא.... אני מאמין שיתווספו עוד איזה 30.... "משצים-חתונה קתולית" ד"א מיזה החבר הזה שלך?! אולי אני מכיר...

ophirein

New member
אם אתה הודי אתה כנראה מכיר../images/Emo6.gif

קוראים לו נאור אהרון, הוא עולה ל-י"ב, אבל הוא לא מרמלה. בקשר לבוגרים - שמעתי שיש לכם בבצפר מורה למתמטיקה, שלמד בבצפר, היה מש"צ, וחזר לבצפר כדי ללמד
, והוא די מעורב בכל מה שקשור למשצים...

maorubin

New member
פייי יאללההה..

חחח נאור בטח שאני מכיר אותו.. לא צריך להיות הודי כדי להכיר אותו.. חחחח בקשר לבוגרים... זה נכון.. הוא הרכז שלי עכשיו (שכבת י"א עם נאור.. חחח) והרכז שלח שלנו בבצפר כבר מלמד כאן זמן רציני.... הגאוהה הכי גדולה של הבצפר שלנו (לפי דעתי) זה המשצים... מחזיק הכי הרבה זמן והכי בולט פה... אם אתה עוד רוצה לשמוע על "החתונה הקתולית" רק דבר.. יש לי מספיק מסורות לספר לך....

ophirein

New member
ספר בשמחה...

בקשר לנאור - חבר שלי מגיל 0
חברים מאד קרובים...

מאור קבל ח"ח

אני שמחה לשמוע שאתם משצים בנשמה ושיש עוד מורעלים כמוני (שאני לא היחידה שנדפק לה המוח מהמשצים חחחח) קיצור גבר גבר ברוך הבא אני סיון מחוז ירושלים

למעלה