שלום חבר'ה

angel 0f r0ck

New member
שלום חבר'ה

למשהו יש את האלבום to record only water in 10 days של ג'ון פרושיטנאה? אני רוצה לקנות אותו אבל אני קצת חוששתכי אני לא יודעת כ"כ למה לצפות.

מנסיוני וטעמי הוא מאוד מאוד מומלץ

הרבה יותר טוב מכל מה שרהצ"פ עשו אי-פעם, הרבה,הרבה יותר טוב.

river man

New member
בהחלט

אם אתה חושב על לקנות אלבום אחד שלו, אז זהו האחד. אלבום מצוין, מומלץ !

Fish in the sea

New member
אני משער שזו הדיעה הרווחת פה.

רד הוט צ'ילי פפרז בשנים האחרונות מככבים הרבה באמטיוי וכאלו ופרושיאנטה הוא אינדי מגניב, אבל אני חושב שצריך להיזהר גם לא לקחת את זה רחוק מדי. בכל זאת, צ'ילי פפרז הביאו איתם משהו חדש, מקורי ובזמנו גם די מהפכני לעולם הרוק.

עזוב אותי מ"אינדי ומגניב"

זה פשוט עניין של טעם, אני לא נהנה להקשיב לרהצ"פ, מלבד כמה שירים בודדים. עובדה שניתן לציין, אני לא אוהב פ'אנק.

retard boi

New member
האמת שאף פעם לא חיבבתי אותם במיוחד

הם תמיד היו משעממים... אם כבר funk rock מהפכניח faith no more עשו את זה הרבה יותר טוב בזמנו

Markovitch

New member
אחד הגדולים...

באמת מהדיסקים שאני יותר אוהב. הסאונד לואו פיי משולב עם אלקטרוני (נשמע ניגוד אבל ממש לא), קו ברור זורם לאורך האלבום אבל היצירתיות משתפכת מכל רצועה ורצועה, והליריקס - ג'ון פשוט שוכך את הנשמה, כמו שאנחנו אוהבים. מצד שני, לא כל אחד מעכל, וגם ההשוואה לפלפלים לא כל כך במקום, כי המוזיקה ממש שונה, כבר מהסגנון.

הי רוני

כן אני גם פה...
יש לי את האלבום המדובר, ובהתחלה הוא היה קשה לשמיעה (בשבילי לפחות) אבל אחרי ששומעים אותו קצת, הוא באמת אלבום מדהים!! שיר 10- המלצה! (במקרה ואת קונה)

למעלה