שלום חברה!

שלום חברה!

תגידו, כמה זה יעלה להחזיק נחש? אתם מבינים על איזה נחש אני מדבר

T0M3R

New member
זה מאוד תלוי בגודל ובמין

ואצל מי אתה קונה....

אני לא כל כך יודעה מה כדי לקנות

מבחינת גודל מין, וגם ציוד, אני רוצה שהוא ירגיש כמו בבית, אני רוצה לעשות לו את הסביבה הכי טיבעית שאפשר. גם רציתי לדעת עם צריך לקנות רק אחד או שהם אוהבים חברה. וגם שמעתי על אחד שקנה נחש קטן, הוא נתן לו עכבר והעכבר פצע את הנחש, נשך או שרט אותו, יכול לקראת כזה דבר?

שלום לך...

יכול להיות מצב שהנחש לא כל כך רעב או שלא בא לו לאכול והעכבר נישאר בטרריום זמן ממושך ולא מבין בדיוק מה עומד מולו אז קורה מצב שהוא נושך את הנחש לכן כדי להימנע ממצבים כאלה צריך להקפיד על מספר כללים,ראשית צריך להשגיח מהרגע שהעכבר בטרריום ועד שהנחש תופס אותו ושנית במידה והנחש קצת בעייתי באוכל אז שמים לו חתיכת גזר בטרריום[לעכבר כמובן]

GUYLI9

New member
ברור שיכול להיות

הוא היה צריך לתת לו עכבר בן כמה ימים ולא בוגר...

ולדעתי..

רצוי שתיקני נחש אחד,וזאת על מנת שתילמדי..אין להם בעיה להיות לבד,אין להם למי להיתגעגע...אני אישית הייתי ממליץ לך על פיתון מתכדר שהוא נחש מאד עדין,לא נושך ביכלל,מגיע מקסימום עד 140,150 סנטימטר,די עבה,זקוק לטמפרטורה גבוהה יחסית בין 25 ל-30 מעלות.בקיץ אין צורך בחימום ובחורף מנורת חימום של 60 וולט תספיק וכמובן קערה למים.

אתה רציני?

המתכדר שלך נושך? זה כואב? לא שאני דואג,פשוט יש לי בנות קטנות בבית ולא הייתי רוצה שיחטפו נשיכה,במידה וכן הן לא יודעות מה לעשות במצב כזה,תן קצת פרטים על שלך...

יש גם מתכדרים

שנושכים..כל נחש יכל לנשוך...ליונתן יש פיתון מתכדר בוגר שהוא אמר לי שהוא נושך(די הרבה).... אפילו כרכן תירס יכל להיות נשכן.

רוב הפיתונים המתכדרים נחשים רגועים

אך כמו שהסביר רע תמיד יש יוצאים מן הכלל. הפיתון המתכדר שרע דיבר עליו כבר לא אצלי והוא היה נחש רגוע יחסית אך בתוך הקופסא שלו הוא היה קצת פחדן ומדי פעם קפץ.

אורי ז

New member
לשמחתי נשך רק פעם אחת

ממש לא כואב. אבל יש סימנים מוקדמים וניתן למנוע את המצב.

אוקי אתה רוצה בואה נכון??

לפי מה שהבנתי ממך אתה רוצה בואה.... אז ככה בואה זה אחלה נחש יש לי כבר חודשיים את הבואה שלי אוכלת מצויין מתנשלת נשלים שלמים לא עושה בעיות אכילו .... אבל לא הייתי ממליץ לך כנחש ראשון.... אבל אם אתה בכל זאת רוצה אז מבחינת מין זכרים קטנין יותר (על הנייר) אבל זה לא משנה גם זכרים וגם נקבות הם אחלה.... ציוד מד חום פשוט כלי מים כמה מקומות מיסתור ענף זה מצוין (שלי מתפס עליו הרבה ) מד לחות לא חובה ואפשר אבנים... תבדוק בגוגל דפי מידע את המיחיה הטיבעי שלו אם אתה ממש רוצה לעשות לו כמה שיותר בבית ... אה לא כידי לסיים 2 נחשים באותו טרריום זה מאוד לא ממולץ וגם זה די מציק להאכיל אותם משתי מקומות שונים ואז אחרי כמה שעות להחזיר ...אני ממליץ לך להתחיל עם אחד אח כך מקסימום תיקנה אחד באותו גודל מהמין השני ותזווג שיגיעה הזמן... כן זה יכול להיות ובגלל זה אתה צריך להמם את העכבר ליפני שאתה מכניס אותו לטרריום וגם אתה צריך להשגיח שהעכבר לא עושה משו לנחש שלך ...

salingre

New member
אני מכיר

כרכן תירס נשכןןןןןן ...חושב שהוא קוברה (דפק ת'ראש בהודו) וגם פיתונה מתכדרת נשכנית...

GUYLI9

New member
מה הולך פה?!

יש פה זילזול מצד הנחשים!!! כן נושך.. לא נושך.. כן ארסי.. לא ארסי.. אני חושב שכולם דפקו תר'אש בהודו! "כרכרן אתה לא נשכן! כרכרן אותה לא נשכן!" אבל למה הם בעצם נושכים?

למעלה