שלום חברה

GeJuFan

New member
שלום חברה

אני צופה קבועה של גיא פינס, עכשיו אני צופה בתוכנית, ולחרדתי הרעה התוכנית הראתה קטע מהסקס וידאו של פריס הילטון. אני חייבת לומר שזה ממש מגעיל, אני לא דתייה ולא חרדייה או משהו כזה רק בחורה בת 17 שלא האמינה למראה עינה. האם גיא פינס לא אמורה להיות תוכנית מכובדת? האם זה נאה להיכנס עד כדי כך עמוק לחייה של הבחורה? לא יודעת מה איתכם אבל אני אישית נגעלת מהעניין שהחברה של התוכנית בכלל הראו את הקטע הזה. לפריס יש את כל הזכות לעשות איזה וידאו שהיא רוצה ואם יצא והוידאו הגיע לאינטרט האנשים בתוכנית צריכים להראות שיקול דעת נבון, ממתי גיא פינס הפכה להיות ה- Hard cover(זו הייתה שמה של התוכנית מארצות הברית אם אני זוכרת נכון) של ישראל? למי אני יכולה לפנות בקשר לקטע ששודר ולהתלונן?

SofyTofy

New member
קודם ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo103.gif

אני מקווה לראות אותך כאן עוד הרבה. לגבי הקלטת, אני, בתור ילדה בת 13 (כמעט 14
), גם הזדעדזעתי. אבל, בגיא פינס כבר שידרו דברים יותר גרועים, ואחרי הכל הם צינזרו את מה שצריך, והתוכנית פונה לכל הגילאים, ולכן אני לא מוצאת בזה שום דבר רע. בכל מקרה, את יכולה ליצור קשר עם התוכנית דרך אתר ערוץ 3.

GeJuFan

New member
ובגלל שהיא פונה למגון רחב של גילאים

הם צריכים להפעיל יותר שיקול. אני מצטערת אבל נערה צעירה כמוך בת 13 לא צריכה לראות דבר שכזה. הרי מה זה בעצם מלמד נערות כמוך, שמותר להיכנס כל כך עמוק לחייהם הפרטיים של המפורסמים. וזה דבר שהוא לא נכון, ורע. כן הם שידרו דברים נוראים כמעט באותה המידה. אבל אותה דוגמנית לא העלתה בעצמה את הקליפ וידאו הזה לאינטרנט, אלא מישהו גנב אותו מבית החבר שלה ופירסם את זה באינטרנט. וזה כבר חדירה לפרטיות הבנאדם,(תשכחי מהבןאדם שגנב את זה, תחשבי על איזו רמת אינטילגנציה זה מראה שיש לאנשים שעושים את גיא פינס). יש גבול למה מראים בטלוויזיה, והוידאו קליפ הזה זה הגבול שבגבולות. זה כמו שמהדורת חדשות כמו ערוץ 22 תראה קליפים של גברים מבוגרים אונשים ילדות קטנות, רק כי תפסו קבוצה של פדופילים, אנשים היו מקימים רעש מפה עד להודעה חדשה. זה אותו הדבר הקליפ הזה פורסם ללא אישורה של הדוגמנית פריס הילטון ועקב כך שהאנשים בגיא פינס הראו חלקים ממנו עושה גם אותם שותפים לעבירה. ע"פ זכות האדם לפרטיותו(או משהו כזה).

C o s m i C

New member
צודקת

מסכנה פריס. וכל אלה שרוצים להוריד את הקלטת מגעילים אותי. פספסתי את התוכנית שהראו את הקטע מהקלטת, ו"למזלי" גם פספסתי את השידורים החוזרים... אני יודעת שפריס מאוד פגועה מזה. אני לא יודעת מה גיא אמר בתוכנית אבל אני מקווה שהוא לא אמר משהו מעליב. :(

למעלה