שלום חברה!!

flizer123

New member
שלום חברה!!

מה קורה אני חדש בפורום אז קבלו אותי כאחד מהחברה.... בי בי!!!

holly shit

New member
ברוך הבא

התקבלת לחבורה
סתם אל תתיחס זה מין רגע כזה
FUCK YOU ALL

flizer123

New member
תודה על הקבלת פנים!!

תודה אתם אחלה! איזה באסה שכל הסרטים של cky וג'אקאס לא מופיעים בארץ!!

ברוך הבא..

ומה לעשות שהסרטים האלה לא מופיעים בארץ.בשביל זה יש אינטרנט,קאזה ובלאגנים.

holly shit

New member
שטיות מורידים למחשב

ולמי שאמר שבאם מופיע ב טוני הוק 4 אז הוא בכלל מופיע ב 3 וקוראים לו שם באם לא ברנדון אני יודעת שזה לא חשוב אבל סתם היום ראיתי את זה

holly shit

New member
סבבה רק ש..

כבר שבועיים אני מנדנדנת אחי שיביא טוני הוק 4 כ3 במגירה עזוב לא חשוב חוץ מזה עשו אותו שם נחמד (קרעתי לו תצורה-נפילות) FUCK YOU ALL

REAL boy

New member
חחחחח תשכירו מבלוקבסטר או משו...

וואיי ואם שם את משחקת עם באם אז יש לך כול מיני תרגילי "ספיישל" מיוחדים כאלה,אז בטוני הוק 3 אני זוכר שיש תרגיל שקוראים לו The Jackass שהסקייט כזה עף לך לפנים ומוריד לסקייטר דם ואחרי זה חוזר לרגליים שלו חחח..דבר נחמד ביותררררררר.. בטוני הוק 4 נראה לי שיש איזה תרגיל כזה עם עגלת סופר..ראיתי פעם תמונה של זה באיזה אתר.. יש לכם את טוני הוק 3?

BiAAcH

New member
נכון...

יש את התמונה הזאת מטוני הוק 4 ---------> וזה נראה כמו אלקטרז, ולא הבנתי מה זה, ואו שלא הצלחתי להגיע לשלב הזה, או שיש את זה בגרסאת המחשב ולי יש את גרסת הפליסטיישן 1. וד"א, בפליסטיישן 2 יש דם סטריט בורד או איך שלא קוראים לזה, שהם שוכבים על סקייט מיוחד, למישהו יש את זה??

holly shit

New member
יש לי 3

ועזוב זה ממש לא משנה יותר רק רציתי לראות איך עשו אותו שם וכל זה ולגבי הידע שלי במשחק זה מסתכם ב 0

holly shit

New member
אויי אבל תן לי EXtrim

אני משאירה אותך באבק (אם אתה לא מכיר זה תחרות של סקייטרים ,אופניים ורולר שעושים גם פעלולים) משהו טוב..

ברוך הבא! תהנה כאן, אני בטוחה,

יש כאן אחלה אנשים!!!! :) אז ספר על עצמך מה אתה אוהב לעשות מאיפה אתה מי אתה מה אתה שומע? ותגיד לגיא (BiAAcH) את הפרטים שלך (שם, אימייל, איסיקיו) והוא יוסיף אותך לרשימת קשר... :) אותו הדבר חל לגבי הנדריקסית ורוני =) ובכלל כל מי שלא רשום ורוצה להירשם.. חח =) ד"א אני קרן =)

BiAAcH

New member
ברוך הבא איש...

תהנה מהפורום, ותגיד לי את הפרטים שלך שאני אשים בדף קשר: כינוי: שם: איי סי קיו: תאריך לידה: אי מייל:

למעלה