שלום חברה

חי פה1

New member
שלום חברה

אני בן 16 ו 7 חודש, מתי אתם ממליצים לי להתחיל לילמוד נהיגה, ואני לא רוצה לעבור את מס הישעורים המינימלי לטסט. מה אני צריך לעשות בשביל להתחיל לילמוד נהיגה? מתי אני צריך לעשות תאוריה ליפני שאני מתחיל לילמוד נהיגה? כמה עולה היום שיעור נהיגה בערך? מישהו יכול להמליץ לי על מורה נהיגה מחיפה, שיהיה מורה טוב
וכמה זמן אני צריך מלווה חצי שנה, או חודשיים. (אני יליד 86)

פהpumiky

New member
\אני אומרת שתתחיל עןד חודשיים...

ומורה טוב בחיפה...יש מורה לנהיגה שקוראים לו איציק משקל =055370240 רוב התלמידים שלו עוברים תוך 30 שיעורים, ומקסימום טסט שני....(זה הממוצע) הוא טיפה יקרן..._(כי הוא טוב מאוד) ....תתקשר אליו.. אני כבר הפסקתי לעקוב אחרי החוקים האלה אחרי שקיבלתי את הרישיון לכן אני לא יכולה להגיד לך שבגלל שאתה יליד 86 יהיה לך חצי שנה מלווה...לא נראה לי שהחוק נכנס לתוקף...אבל לך תדע

pompii

New member
../images/Emo26.gif

אני אישית ממליצה להתחיל ללמוד נהיגה כמה שיותר מוקדם אם יש את התקציב... בשביל להתחיל ללמוד נהיגה אתה לא צריך לעשות כלום, רק להתקשר למורה נהיגה ולקבוע שיעור ראשון תיאוריה, אם אתה מתכוון להתחיל עכשיו ללמוד נהיגה, אז תעשה אותה ממש עכשיו בימים הקרובים, עדיף לסיים עם זה בהתחלה. שיעור נהיגה היום עולה בסביבות 80-85-90 אבל זה משתנה מאזור לאזור אין לי מושג כמה לוקחים בחיפה שיהיה בהצלחה

ranzz

New member
מה הקשר בין זמן ההתחלה לתקציב?

מספר השיעורים שהתלמד יצטרך הוא אותו דבר, הם יכולים להיות בצורה מאסיבית או בצורה פרוסה, לכן זה לא משנה מתי הוא בעצם מתחיל.

pompii

New member
נכון התכוונתי לזה שאם הוא עובד או

שההורים מממנים לו את זה אז שיתחיל אני לא התחלתי עד שלא היתה לי עבודה מסודרת...

ranzz

New member
אז שיתחיל לעבוד או שיתחיל ללמוד?../images/Emo8.gif

למעלה