שלום חבר'ה,

beer4lior

New member
שלום חבר'ה,

אני ובת זוגי מתעניינים במעבר לאירופה לפחות לשנותינו הראשונות. לא קל למצוא אנשים להתייעץ איתם וקיוויתי שתוכלו לעזור. נראה שהולנד היא מקום עם רמת חיים טובה ואנו מחפשים קצת פרטים יבשים. שנינו נסיים תואר ראשון בהנדסה בשנה הבאה. אילו הזדמנויות עבודה קיימות בהולנד בתחום ההנדסה? מהם המקצועות אשר ממשלת הולנד מחפשת להעשיר ע"י מהגרים? תודה.

Fair game

New member
שלום

להגר היום להולנד זה מאוד קשה ויש מדיניות הגירה מאוד מחמירה תכנס לאתר IND ותקרא קצת יש שם את כל המידע שאתה מחפש אם יהיו לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול

beer4lior

New member
היי, ניסיתי לדפדף קצת.

אחד הדברים שאני שוקל הוא המשך לימודים. רציתי לדעת אם מישהו מהגולשים יודע עובדות קונקרטיות על לימודי מדעים מדויקים והאם יש כאן מישהו שלומד/למד בDELFT. אודה לכם אם טענו לי כאן או בפרטי אם אתם מעדיפים. תודה.

izikshalom

New member
לימודים ב- Delft

שלום לך איש יקר אני מתחיל ללמוד בדלפט השנה מה אתה רוצה לדעת?

beer4lior

New member
היי

רציתי לדעת על הפרוצדורה שעלי לעבור ע"מ להתקבל לתואר 2. המידע באתר כ"כ כללי, אני מתקשה להבין איפה להתחיל. שלחתי מייל למזכירות ולרכז המחלקה שמעניינת אותי ולא קיבלתי מענה. מעבר לזה, אשמח לשמוע מה שיש לך לספר. איזה תואר אתה מתחיל? איזה תהליך עברת/עובר. והאם למדת בארץ. תודה.

izikshalom

New member
לימודים בדלפט

היי מצטער על התגובה המאוחרת לא יצא לי להיכנס לפורום מאז (עבודה לימודים וכדומה). בקשר לדלפט,אז אני בעיקרון נרשמתי לתואר ראשון בהנדסה אזרחית,כאשר הלימודים הם בשפה הולנדית בלבד!! תהליך הקבלה ללימודים הוא די ארוך ומייגע זה כרוך בכמות נכבדת של טפסים ופגישות בהולנד עצמה. צעד ראשון הוא לשלוח בדואר את טפסי הבקשה שנמצאים באתר של דלפט,יש צורך לצרף את כל הדיפלומות שיש לך מתורגמות לאנגלית ע"י ניוטרון מורשה,לא כדי להתחכם איתם בקטע הזה. כאשר על סמך הנתונים שלך יחליטו אם לקבל אותך או לא. עכשיו לגבי הויזה,דלפט לא מארגנת ויזת סטודנט לסטודנטים בינלאומיים לתואר ראשון אולי אני טועה אבל זה מה שאמרו לי בדלפט,לכן אני אישית קיבלתי ויזה בגלל בת זוגתי ההולנדית. לגבי תואר שני זה שונה לגמרי אין לי מושג איך זה הולך. המזכירות בדלפט איטית ביותר לכן אל תוותר תישלח אי מייל אחרי אי מייל עד שתקבל תשובה,עקשנות ישראלית נדרשת שם. ותתקשר אליהם ותקבע פגישה בהולנד לי זה עזר המון בזכות זה קיבלו אותי כי מה שרשום באתר הוא לא הכי מדוייק. אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול אני לא מבטיח תשובה מהירה

למעלה