שלום חבר'ה!

שלום חבר'ה!

איך היה בצוללת? לא שמעתי כלום על זה? מקווה שהכל טוב ואני כל יום נכנס וקורא הכל זה לא קל אבל אני מצליח.. הנה כתבה שהייתה על האחים אריאל אם אתם מתעניינים http://www.reshet.tv/video.aspx?video_id=46468 בנוסף אשמח לשמוע מה שלומכם בי בי בנתיים אני נוסע לדאלאס ליומיים של חופש!

שונית 7

New member
הי לך אור

יפה לך..עושה חיים..תבלהותהנה בדאלאס... אותי השארת קצת ירוקה מקינאה אבל לונורא.. לגבי הכתבה על האחים אריאל ..עוד לא הספקתי לצפות כי ראיתי את ג'קו ב-24 ..ראית. אתה יכול לצפות -24 באינטרנט ..לא? בכל מקרה אצפה בכתבה מחר בטוח!!! חוץ מזה אל תדאג .ב-3 באוגוסט תהיה נציגות של הפורום בקיסריה...מבטיחה לעשות כבוד בפורוםמ לך וולמשפחה.. אני מבינה שאתה לא תהיה עדין בארץ??? חוץ מזה ראיתי שביקשת בפורום 24 ספיישל על מאיר אריאל..מזדהה איתך ..מקווה שיהיה לקראת המופע

חחחחח לא לא אני ביקשתי

אבל שמח שמישהו ביקש אני שמח שאתם באים להופעה זה יוצא יומיים לפני שאני חוזר לארץ... תהנו...

שונית 7

New member
אור לתשומת ../images/Emo23.gif:תמוז שוקלים המשך הופעות ../images/Emo70.gif

יש מצב להמשך הופעות גם אחרי המופע האיחוד בקיסריה לזכר דודך. קבל לינק: http://www.mako.co.il/music-news/local/Article-8ff158d79a35221006.htm&sCh=f55cc3bdc7f26110&pId=1871314417&tab=more מוכרחה לציין שאני מאוד מתרגשת לקראת ההופעה: הצירוף של שירים של מאיר אריאל ז"ל + שלום שלום שלום הגדול וה-
וגולת הכותרת האיחוד של תמוז....אין אושר גדול בשבילי מזה ..אולי שיא האושר בשבילי יהיה גם שסוף סוף ג'קו יקבל את המקום והכבוד הראוי שמגיע לו במוזיקה הישראלית. בכל זאת יש לי קצת חששות לגבי איכות והאנרגיות של האיחוד כאחת שראתה יותר מאיחוד אחד של כוורת שנדמה לי שעם השחזור של מיני כוורת זה כבר לא ממש זה. לגבי הכתבה על האחים אריאל ..סורי ממש רציתי אבל לא הצלחתי לראות ..יש לי בעיות צפיה חמורות באתר הזה ..אשתדל לתקן ולצפות. ולגבי ההופעה בצוללת כפי שראיתי ..שמים העלתה כמה לינקים של השירים מההופעה וביקורת הופעה בפורום רוק ישראלי. אתה מוזמן להעלות תמונות מדאלאס אם צילמת

Nova5

New member
אור, תודה על הקטע

חיפשתי אותו דווקא - כדאי שתדביק בפורום של מאיר כרטיסים למופע עפים במהירות, אבל אנחנו מסודרים
ותהנה בדאלאס - תמונות וחוויות עליך

למעלה