שלום חבר'ה

ביציק

New member
שלום חבר'ה ../images/Emo8.gif

מה קורה ?
הרבה זמן שלא כתבתי כאן .. קראתי פה ושם ולא מעבר.. הייתי רוצה לשאול לעצתכם בתחום הלימודי
, כיוון שלא מעט כאן בטוח עברו או עוברים את כל הסלט הזה, אז... לגבי פסיכומטרי - על איזה מכון הייתם ממליצים ללכת .. ? ולגבי בי"ס לשיפור בגרויות - יש לכם עצה או כיוון? ומה כדאי קודם - לשפר בגרויות או לעשות פסיכו' או שניהם ביחד? (לגבי הצבא - אני בהליכי התנדבות ועדיין אין לי תאריך גיוס, כך שיש לי פחות או יותר זמן פנוי..) תודה

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif אני עשיתי בלחמן

ומי שלימדו אותי היו שני הומואים שהיו זוג! חחח אבל זה היה כזה בעעע... סיוט!!! תקופה אפלה שאני מדחיק! בכל מקרה - שיפור בגרויות תלוי לאן אתה רוצה להתקבל. תעשה קודם פסיכו' (כי חייבים את זה כדבר ראשון) ובהתאם לתוצאה תראה אם כדאי לשפר גם בגרויות. ו כשאתה תהיה סטודנט, אני כבר אהיה עם תואר ראשון (עוד מספר חודשים זה קורה
חחח בקטנה)

שלום שלום.

לגבי פסיכו - היי קיו. הם מעולים. לגבי בגרויות - יש לך כמה וכמה אופציות, החל ממכינות של בגרויות למיניהם במכללות, שכם שם אתה יכול להוציא מלגה טובה, וגם את המכונים הפרטיים אנקורי, לחמן, יואל גבע (רק במרכז).... לגבי מה קודם - שיפור בגרויות\פסיכו זה תלוי במה אתה עושה בגרות. במידה וזה מתמטיקה\אנגלית אז כדאי קודם בגרות. אם זה משו אחר - קודם פסיכו. מקווה שעזרתי. בהצלחה!

ביציק

New member
תודה :) אני צריך לאסוף עוד חוות דעות בינתיים

ואכן, אני ככל הנראה אשפר במתמטיקה ושאלון או שניים באנגלית .. (83 ב-5 יח"ל, לשפר או לא? (אנגלית) חלק אומרים שכן, חלק אומרים שלא .. לפי דעתי, זה מספיק..) ..

תשמע אחי

לגבי אנגלית - חראם. 83 ב5 יחידות עם בונוס זה +25 נקודות, אז זה 108. זה ציון מעולה אחי. לגבי מתמטיקה - המלצה שלי תשפר לפני הפסיכומטרי. כמו כן, רק שתדע בהיי קיו יש לך מבצע של פסיכו+בגרות במחיר אחד.....

היי!!! ../images/Emo24.gif

נעלמת קצת (הרבה)!! אני עשיתי פסיכומטרי באנקורי והיה לי סבבה... אבל יש מכונים יותר טובים, נראה לי... בקשר למה לעשות קודם- פסיכו' או שיפור בגרויות- תלוי מאוד... אתה הרי תהיה בצבא אז אין כזה טעם לשפר בגרויות כבר עכשיו, אבל פסיכו' הייתי ממליץ לך לעשות כמה שיותר מהר, כשהידע עוד טרי בראש שלך והמוח לא מנוון אחרי שלוש שנים של צבא (מישהו חש פה במרמור על הצבא?? אם כן, אז יפה! חחח).. אגב, הצבא יכול לארגן לך גם פסיכו' וגם שיפור בגרויות על חשבונם... אבל זה כמובן תלוי בהקצאות ותקנים וכל מיני דברים שלישותיים שאני מכיר יותר מדי טוב. בהצלחה, ו-keep in touc!!

ביציק

New member
תודה ../images/Emo8.gif אנ ממתין לעוד חוות דעות לגבי מכוני

פסיכו' ואגב, לגבי הצבא - הבנתי שאפשר לקבל רק יומיים שלושה "על חשבון הצבא" כדי ללמוד .. (בגרויות/פסיכו') ולא מעבר - מה אתה יודע?

הממממ

האמת שאצלנו ביחידה המדור שלי הוא זה שמטפל בזה, אבל אין לי מושג כמה מגיע וכל זה... בכל אופן, נראה לי שפסיכו' עדיף לעשות לפני הצבא, אבל בגרויות אתה יכול להשלים דרך הצבא...

ניראה לי שאתה יכול לקבל מיוחדת....

של שבועיים בשביל הלימודים לפסיכומטרי.זאת כמובן במידה והמפקד מאשר לך את כל השבועיים.אצלינו היה אחד שליפני הפסיכומטרי היו לו שבועיים חופש.אבל זה היה ליפני השיחרור שלו אז יכול להיות שזה היה ביחד עם החפשש .

למעלה