שלום חבר'ה

morgold

New member
שלום חבר'ה../images/Emo140.gif

אתמול סיימתי קורס מת"מ (מפעילת תקשוב מבצעי) בבה"ד 7, צריפין. ביום ראשון יש לנו הקצאות ולפי השמועות ההקצאות הן לגדוד אמירים (בצריפין) ולקריה. השאלה שלי היא כזאת: אני לא מכירה את הבסיסים האלה, בחיים לא ראיתי אותם מבפנים ואת סוג האנשים שמשרתים שם. יש פה חיילים שיכולים להעיד על מה קורה שם בפנים? אני נורא מתלבטת ביניהם...מצד אחד הקריה- מקום מעולה מבחינת מיקום, לב ת"א יוצאים לבלות בסוף היום בלי צורך לנסוע לשם. אבל השמועות אומרות שלא נעים לשרת שם. לעומת זאת גדוד אמירים נשמע יותר טוב.. אני מתארת לעצמי שלהיות ג'ובניק יכול להיות חרא בכל בסיס פתוח...מן הסתם החיילים שחוזרים יום יום הביתה מתים לסיים את היום ולטוס משם ומפה נובע היחס הרע של רובם אחד לשני, לכן אני מתלבטת על מה להתעקש ביום ראשון כשאגיע להקצאות. אודה לכם אם תענו ברצינות כי זה באמת נושא רגיש, לפחות מבחינתי
תודה לכל מי שקרא!

BeitarMilhama

New member
גדוד אמירים

את תטחני שם כמו מטורפת..... את יכולה חודש שלם לפרוס עורקים בחרמון אחרי זה חודש בהר אחר וכו'.... הגדוד הכי טוחן בחיל....ובמלחמה בכלל...... עצה שלי לכי לקריה.......והכי טוב לחזור להדרכה בבהד..

morgold

New member
יש אפשרות לחזור להדרכה בבהד?

כי יכול להיות מאוד שארצה בהמשך השירות, אפילו בחודשים הקרובים לצאת להדרכה, תלוי איך ארגיש לגבי חמשושים\שושים ואם אמצה את היומיות חחח

BeitarMilhama

New member
אפשרות תמיד יש

אם לא איתרו אותך עוד אז תילחצי עם הסגל שלך ותבקשי......

morgold

New member
השאלה שלי היא אחרת-אם יש את האפשרות

לצאת להדרכה מהבסיס החדש שאהיה בו? כלומר אחרי זמן מה שאני משרתת בקריה\גדוד אמירים..? אני מתארת לעצמי שאפשר אבל זה תלוי במפקד שלי, אם הוא ירצה לוותר עליי וכאלה..נכון?

BeitarMilhama

New member
הכל תלוי בכמה לחץ תפעילי על המפקדים

שלך... אני מכיר מישהו שאחרי פזם של שנה וחצי בשטח בגזרה קצת יותר חמה מהקריה, שחזר להדרכה...הכל אפשרי

morgold

New member
אשמח לקבל דיעות של אנשים נוספים

כדי לגבש לעצמי החלטה חחח

למעלה