שלום חברה..שאלה קצרה..

שלום חברה..שאלה קצרה..

היום חבר טוב שלי (שנמצא בארה"ב...) סיפר לי במסנג'ר סלקום שלו (איזה נבלה יש לו תמיד את כל הגד'טים המגניבים האלה...בין הראשונים שקיבלו איפוד) שיצא שם איזה מארז חדש של כל הפרקים והסרט וגם המשחק מחשב! מה הסיכוים להשיג את זה בארץ? ואם לא יהיה אפשר מאיפה יהיה אפשר להזמין את זה? לבחור אין הרבה כסף עליו שם אני לא רוצה סתם לרושש אותו...

S m e l l y Cat

New member
אהמאהמ

בAmazon.com יש את המארז של כל העונות ב600 דולר
שלדעתי זה ממש יקר.. יש גם להשיג בעונות בודדות ב24 דולר או 90 דולר.[אין לי מושג מה ההבדל בין שתי ההוצאות..אולי המארז? לא יודעת לא מצאתי
] אבל! יש בAmazon.co.uk שזה האמאזון האנגלי כל עונה ב12 פאונד שזה בערך 100 שח.. אני קניתי משם והמארז ממש נחמד וזה מגיע די מהר ויש גם תוספות והכל ולא מצאתי בכלל הבדל בין זאתי שעולה 100 שח לזאת שעולה 400[!!] באמריקה חוץ מהצורה של המארז שזה לא ממש משנה לי אז זהו המארז של כל העונות באמאזון אמריקה אמאזון באמריקה אמאזון באנגליה

וואו תודה ידידי..

אבל מה זה המחירים האלה..פאק! המסנג'ר של סלקום כבר יותר זול...(סתם אני סתם מלכלך עליהם...הם הורידו ל 9 שקל...) אגב אתם מכירים אספנים של תיקים באפלה בארץ? יש מצב שאני מניח את הידים שלי בקרוב על תסריט מקורי...

יקריתי..

אני והחבר שטס לחול עוקבים אחרי תקים באפלה נראה לי עוד מהתקופה שהיינו בבטן של אימא... אנחנו בקשר עם הרבה חברה מחול..אז לפעמים מישהו "מגריל" כאלה דברים שם... פעם היה גם אביזרים מקורים מהסדרה וכו.. עכשיו החבר מעדכן אותי במסנג'ר שיש מצב טוב שהוא ישיג..(הוא לא טס במיוחד זה על הדרך..)

adiville

New member
איפה הימים ש

היינו מקליטים 3-4 פרקים על קלטת וידאו ומצרפים לאוסף הענקי

למעלה