שלום חברה' , אני חדש...

vault

New member
שלום חברה' , אני חדש...

...בפורום, אבל לגבי קומיקס אני די משופשף. תמיד רציתי להיות צייר קומיקס, אני מצייר די טוב לדעתי אבל חסר לי את הידע המקצועית. אני שרוף על קומיקס מגיל 04 (אני בן 28), גדלתי על זה בברזיל (נולדתי שם עליתי ב-95). אני תמיד מעדיף את הקומיקס מבית DC Comics וכמה שאני מנסה להתחבר ל-Marvel זה פשוט לא הולך לי, לגבי חברות אחרות בכלל לא נמשך אליהם. אני גם אוהב ליצור עלילות אבל קשה לי להוציא אותם לנייר, אני פרפקציוניסט וזה נורא מעצבן. יש לי כמה רעיונות בתך גוגולתי ואולי יום אחד יהיה לי אומץ לשפוך אותם החוצה, בעזרתכם אם אפשר. תודה רבה ואשמח אם תגיבו.

evil i

New member
מה המצב מוצ'אצ'ו?

ובכן, בכנס קא-בום 3 שיארך ב21 בדצמבר בבית תמי ברחוב שנקין בתל אביב, תארך סדנת קומיקס למתחילים של יוצרת הקומיקס דורית מיה גור שלמדה בבצפר ג'ו קיוברט בארה"ב (בצפר ברמה בין לאומית לקומיקס). יש פרטים באתר: kaboom.okay.org.il אני מכיר את דורית באופן אישי, והיא מאוד מוכשרת ומורה נהדרת. למזלך, מעבר לסדנא שהיא תעביר בקאבום, יש לה גם חוגי קומיקס שהיא מעבירה. אז אתה יכול להגיע לסדנא בחנוכה, להתרשם, ולהחליט אם אתה רוצה לבוא גם לחוגים.

vault

New member
תודה רבה!!!

רשמתי את זה, אשתדל להגיע. אולי באמת יצא מזה משהו.

ailag

New member
ברוכבא

(מוזר, הייתי בטוחה שהגבתי כבר) לגבי ידע מקצועי, מה שמולי אמר על סדנאות בקאבום.. יצא לי לראות שיפורים משמעותיים אצל אנשים בזכות שלקחו קורס, ביקרו בסדנה, הראו לאחרים דברים שלהם לביקורת בונה.. בכל אלו אחרים מצביעים לך על אלמנטים שלא היית מודע להם, למרות שעד כה ציירת טוב. - גליה בדרכה להפוך לקפואריסטה, אם כבר ברזיל. ואם כבר זה, זה מפחיד: בקיץ, בפרק זמן של כחודש גיליתי עוד שלושה משוגעים לקומיקס שהם בקפוארה וכולם באותו סוג קפוארה, או לפחות היו. (CDO)

למעלה