שלום חברה!!! אני חדש פה

jloz

New member
שלום חברה!!! אני חדש פה

אני מת על שרון חזיז ורציתי לבקש אני חייב חייב חייב חייב חייב להשיג את השיר ציינה טאון אני לא מצליח להשיג אותו למה? ומישהו יכול לעזור לי עם זה

cold as ice

New member
איזה עולב!

אפילו למנהלת הפורום אין את כל הדיסקים שלה... ועוד את בת הקוסם! שמופץ בכל חור... אני קניתי את כל הדיסקים שלה, בשביל הבדיחה על האפסות כמובן, אפילו השקעתי והכל מקורי... חוץ מ"פנסים" מ"פנסים" "קח אותי לשם" מ"קח אותי לשם" "מלך הכביש" ו"הולכת ממך" מ"בת הקוסם" ו"לצוף" מ"שרון חזיז" (רק בזכות דנה ברגר שמצילה את המצב), הגברת הזו ממש בדיחה!

בטח,

כי אני לא קונה דיסקים גנובים מה"חור השחור". מוזר שקנית את כל הדיסקים שלה מקוריים דווקא בשביל הבדיחה על "האפסות". בכל אופן,זה שאני המנהלת שלה לא אומר שאני צריכה לקנות את כל הדיסקים שלה.

cold as ice

New member
מי אמר לך שהדיסקים גנובים בחור?!

החור חנות מכובדת, וזו ממש האשמה מכוערת חסרת כל בסיס, תתביישי! הייתי שם היום ממש... יש שם עוד סינגלים של חזיז מבת הקוסם אפילו... לא זוכר איזה... זה לא מוזר... קניתי גם את מיכל אמדורסקי בשביל הבדיחה... (שנראה לי שאני היחיד חוץ מאמא שלה שקנה את זה...) והאפסות אצל הגברת חזיז חוגגת... אז היא בדיחה ממש גדולה... (רכשתי שם את "פנסים" בעשרה שקלים...)

../images/Emo6.gif

לדעתך היא בדיחה, לדעתי היא לא בדיחה. בכל אופן,הסינגלים שיחולקו מ'תפוז' ממש חדשים ובלעדיים,הם אפילו לא יצאו לחנויות.
אבל היא גם ככה בדיחה,אז לך זה לא משנה הרבה.

cold as ice

New member
למה שלא ישנה לי?

היא בדיחה ואני אוהב לצחוק... בכל מקרה אבל, אני לא אתאמץ בשביל משהו שאני יכול לקנות ב-3 ש"ח... זה כמו להתחרות על 3 מסטיקים עגולים...

ברררר

New member
את/ה חייב/ת להרגע וללכת למצוא

כישרון אחר חוץ מלנסות להרגיש חשוב/ה. שלווווווום ולילה טוב לך!!!!

noa8bar

New member
חחח וואלה? גמני אוהבת בדיחות.. ../images/Emo9.gif

אבל אני אוהבת רק בדיחות אמיתיות
כמוך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |נופלת מהכסא| חחחחחח כמו להתחרות על מסטיקים עגולים
אני חולעל מסטיקים עגולים

noa8bar

New member
אפחד לא מכריח אותך להיות פה..

להפך.. יקל על נשמתינו אם תעזוב אותנו.. חמוד!? קלוט את המילה הזאת: ביי

cold as ice

New member
אגב...

"את כל הדיסקים שלה..." מדובר כולה בארבעה! זה לא שהיא מדונה או מריה קרי או משהו...

noa8bar

New member
אז מה אם יש לה רק ארבעה דיסקים....

למירי מסיקה יש דיסק אחד בלבד ותראה איזה מצליחה היא

jloz

New member
יאא אתם רציניים שאי אפשר להשיג

את השיר הזה וואי בחיים לא קרה לי דבר כזה איזה בעסה !!!

jloz

New member
יווווו אתה יכול לשלוח לי באי סי קיו

בבקשה אתה תעשה לי תשבוע?

jloz

New member
כןןןןןןןןןן פליז אני רוצה אני חייב

את השיר הזה אני מחכה לא המון זמן יש לי את הדיסק אבל דווקא השיר הזה לא עולה הוא קופץ וזה ומה אני יקנה עכשיו דיסק חדש את חייבת !!!

למעלה