שלום - זקוק לעזרה

Edwards

New member
שלום - זקוק לעזרה

מקווה שזה לא יופיע פעמיים כי היתה בעיה בשליחה-התנצלותי מראש. אז ככה: אני נפגש עם בחורה בת 19 (אני בן 26). יש נגיעות ואוננות (אני לה). היא מסופקת ביותר אבל היא לא מוכנה לאונן לי שלא לדבר על אוראלי שהיא לא מוכנה שאני אעשה לה גם כן."אני לא בקטע של ביד...אוראלי מגעיל אותי..." מין מלא יהיה בקרוב מאוד אבל מה לעשות ואני אוהב גן ידנית וכו. יש למישהו המלצה, רעיון הכיצד לדבר על ליבה ולשכנע. הרי אני נהנה לעשות לה נעים (בכל צורה) אבל אני רוצה יותר. תודה

Liroy25

New member
תנסה להיות קצת יותר אסרטיבי!

יחסי מין לשלביהם השונים אמורים להיות פעילות הדדית, אם היא לא מוכנה לענג אותך אז שתקנה לעצמה ויברטור ותעוף לכל הרוחות.

Edwards

New member
Oh belive me I am

ואם תראה אותה אז תבין למה היא עדיין לא נשלחה מעלי...

קשה אבל קשה לשכנע אדם..

נגד רצונו...אבל תמיד אפשר לנסות בלי כוח...אלא בלשון טובה תרתי משמע! יש היום נוזלים (ג´לים) למיניהם בטעמים שונים שאפשר למרוח וללקק, תנסה לבדוק את האופציה הזאת,ואולי הריח מרתיע אותה..תבדוק גם את עצמך! אם שום דבר לא הולך תסתפק בחדירה ואולי היא גם תתבגר וגם תתגבר על המכשול הזה ותפתח אלייך!

שלום - גם אני זקוק לעזרה

כבר שבועיים לא זיינתי ומאד עומד לי מישהי פה רוצה לעשות לי ביד הייתי עושה לעצמי אבל אני עסוק מדי אני עושה כביסה עכשיו וקודם בישלתי ואח"כ אני צריך לנקות את הבית אז ממש ממש אין לי זמן לזה מישהי פה פנויה ל-20 דקות לאונן לי ? או שיש למישהי רעיון מה לעשות בבעיה הזו אל תגידו לי לפנות לשכנה היא לא מוכנה כבר ניסיתי (בכל צורה)

gadc5241

New member
|קסםתכנס לארוס...ותקפוץ לפארם../images/Emo101.gif

לקנות דורסל

fifi1

New member
../images/Emo41.gifתגיד לה,,,,

שאתה תתחתן איתה אם היא לא תעשה לך מה שאתה רוצה

הספרנית

New member
../images/Emo88.gif מה פה קורה פה? ../images/Emo88.gif

"שובב לא קטן" מיד לפינה ופיפי לפינה השניה (הספרנית מרגישה קצת רודנית היום
). Edwards אני מציעה לך לתת לה קצת זמן, אולי אחרי שתקיימו יחסי מין היא תרגיש יותר פתוחה לזה. חשוב שתגלה סבלנות כלפיה. בהצלחה

Edwards

New member
הצעתך התקבלה!

פשוט אני לא ממש בעסק כבר מספר שנים (יענו אני חדש בשוק). תודה על העזרה תקבלו עידכונים...

למעלה