שלום-זקוק לעזרה בנושא PSP GO.

sayar3

New member
שלום-זקוק לעזרה בנושא PSP GO.

בשבוע שעבר רכשתי מכשיר PSP GO.יום למחרת אבד לי התקע שאליו מתחבר הכבל.
הכבל קיים אך המתאם-שקע נעלם השד יודע לאן....
כרגע המכשיר מת.הסוללה ריקה לחלוטין ואין לי דרך להטעין את המכשיר.
ניסיתי להטעין עם הכבל המקורי דרך המחשב,אך לא הצלחתי.
ניסיתי לחפש באתר של ישפאר את החלק החסר אך גם את זאת לא הצלחתי.אין את החלק המדובר לרכישה דרך האתר.
מישהו יכול לכוון אותי מה לעשות?איך אני מצליח להטעין את המכשיר????האם דרך מתאם USB רגיל אצליח?למרות שאני מאוד חושש לנסות כי אולי המתח אינו מתאים וכו' וכו'....

אם רכשת את המכשיר בארה"ב

צריך מתאם שמתאים לאירופה.תנסה לברר בחנויות אלקטרוניקה או שתנסה להזמין את החלק מאתר EBAY

sayar3

New member
שלום-המכשיר נרכש בארץ.אין את החלק המקורי

בEBAY.
תודה על התשובה אך היא לא כלכך מסייעת.זה כמו לשלוח אדם לחפש בגוגל כל מה שהוא שואל....

CallMeCavanaugh

New member
אני לא מכיר את המכשיר, אבל נראה אם הבנתי

המכשיר מגיע עם כבל USB ועם שקע חשמל שאליו מתחבר אותו כבל USB. אפשר לחבר אותו לחשמל לטעינה או למחשב/פלייסטיישן להעברת נתונים. איבדת את שקע החשמל.

עד כאן נכון?

אם זה נכון, אתה יכול להשיג מטענים כאלה בקלות - היום כל טלפון סלולרי מגיע עם כבל USB ומטען כזה. פשוט לך לחנות של טלפונים או כל מקום שמחזיק ציוד בשביל טלפונים ותקנה כזה.

sayar3

New member
שלום.הבנת נכון מאוד!

הבעיה שגם את הפתרון שנתת ניסיתי.פשוט לקחתי את המתאם של מטען אייפון פשוט וחיברתי את הכבל הקיים המקורי של הpsp. זה לא עזר...המכשיר מסרב להיטען.ייתכן שהמתח אותו מספק מטען האייפון אינו תואם את המתח הנדרש לpsp.

CallMeCavanaugh

New member
המתח הוא לא הבעיה

ב-USB יש מתח קבוע.
ייתכן שהזרם לא מספיק. אין לי מושג איזה זרם צריך להיות במטען. אני יודע שאת הויטה דווקא הצלחתי לטעון עם מטען של טלפון.

האם הסוללה במכשיר ניתנת להסרה? אם כן, ומדובר בסוללת 3.7 או 7.4 וולט, תוכל ללכת לחנות צילום ולרכוש מטען אוניברסלי. זה אמנם יצריך הוצאת הסוללה מהמכשיר בזמן שאתה מטעין אותו, אבל לפחות תוכל לשחק בו בזמן שהוא לא בטעינה.

mashinka

New member
מה זה, אין ב EBAY?

אין לי PSP GO. בעצם, אין לי PSP בכלל...
אבל נראה לי מהתיאור שלך שאתה מתכוון לזה.
אם כן, תבלה

למעלה