שלום זיהוי אהלן מישהו מזהה את השיר ש A-mar שמים פה ? http://youtube.com/watch?v=rgP5-O4C3q0 תודה רבה
י יויוני New member 6/9/07 #1 שלום זיהוי אהלן מישהו מזהה את השיר ש A-mar שמים פה ? http://youtube.com/watch?v=rgP5-O4C3q0 תודה רבה
S S t o l a New member 6/9/07 #2 וואו כמה כוסיות ! וואלה לא מזהה אחי... עוד מעט תקבל תשובה מהתותחים של הדאנסהול ...
V vigiman New member 6/9/07 #3 Dutty Wine tony matterhorn-dutty wine השיר והריקוד חח "..Last Night Them Catch Her In A Stone Love Session She A Do Duty Dance To The Matterorn Song"
Dutty Wine tony matterhorn-dutty wine השיר והריקוד חח "..Last Night Them Catch Her In A Stone Love Session She A Do Duty Dance To The Matterorn Song"
X xXx Shiraz xXx New member 6/9/07 #4 בדיוק נכנסתי ללינק של יו טיוב ורציתי לכתוב את זה!! אחלה שיר, אחלה רידים, נראה לי קוראים לו BAD UP BAD UP או משהו כזה כפול. ו...שאגי מלך העולם אין ספק שזה שיר החודש!
בדיוק נכנסתי ללינק של יו טיוב ורציתי לכתוב את זה!! אחלה שיר, אחלה רידים, נראה לי קוראים לו BAD UP BAD UP או משהו כזה כפול. ו...שאגי מלך העולם אין ספק שזה שיר החודש!
X xXx Shiraz xXx New member 6/9/07 #6 ../images/Emo207.gif לא היה דיברו על מיקום הסאונד פסט יעני שיגידו איפה זה יתרחש?.... ! תודה =]
S S t o l a New member 6/9/07 #8 ממה שהבנתי... בבוסתן - צומת בית עובד שזה בצומת נס ציונה שזה 10 דקות מהבית שזה מקום פצצה ושזה הולך להיות ערב שורףףףףף !!!
ממה שהבנתי... בבוסתן - צומת בית עובד שזה בצומת נס ציונה שזה 10 דקות מהבית שזה מקום פצצה ושזה הולך להיות ערב שורףףףףף !!!
G Gouzita New member 8/9/07 #10 שירז גם ככה את מדרימה אין יותר צפונית ממך... אז יאללה תדרימי עוד מטר ובמבה ותהני כבר ממשהו טוב!
X xXx Shiraz xXx New member 8/9/07 #11 איזה יום זה יוצא בכלל? יש עד לשם תחבורה ציבור ית ? לא יעשו לי בעיות עם הגיל ? שאלות ללא מענה ^^
J JahMighty New member 8/9/07 #12 שירז מה קורה כפרה? בקשר לגיל, תקני כרטיסים במכירה מוקדמת....ואז אין בעיות עם הגיל ולא לבכות על המיקום! חח אנו הדרומים מרוצים.. שבוע טוב
שירז מה קורה כפרה? בקשר לגיל, תקני כרטיסים במכירה מוקדמת....ואז אין בעיות עם הגיל ולא לבכות על המיקום! חח אנו הדרומים מרוצים.. שבוע טוב
V vigiman New member 6/9/07 #7 חחח חזק כן בהחלט שיר בנזונה וממכר לאללה! חח עשית לי חשק לשים אותו..יאלה שמתי
י יויוני New member 9/9/07 #13 שוב אני... - מחפש היי אני מחפש שירים של elephant man פחות מוכרים וטובים... למישהו יש ? תודה