שלום, זוכרים אותי? מה השתנה מאז שעזבתי את התחום? עוד יש אנשים שמאמינים באלוהים?
ס סייברדין New member 29/11/12 #1 שלום, זוכרים אותי? מה השתנה מאז שעזבתי את התחום? עוד יש אנשים שמאמינים באלוהים?
נ נעים מאד3 New member 29/11/12 #2 מה שהשתנה הוא איכות הדיונים וזאת מבלי לפגוע מהנוכחיים. זוכר את דיונים שלך ושל 'רון סי' ועוד אחרים שכבר לא נמצאים כאן, רוב הזמן הייתי מרותק כצופה מהצד. ברוך שובך
מה שהשתנה הוא איכות הדיונים וזאת מבלי לפגוע מהנוכחיים. זוכר את דיונים שלך ושל 'רון סי' ועוד אחרים שכבר לא נמצאים כאן, רוב הזמן הייתי מרותק כצופה מהצד. ברוך שובך
ס סייברדין New member 29/11/12 #8 לא ממש צוות, בעיקר כותב וזה היה לפני עשר שנים בערך. אם הרמה של הויכוחים בפורומים הידרדרה מאז, ולא שהיה הרבה לאן, אני לא בטוח שאני רוצה לחזור!
לא ממש צוות, בעיקר כותב וזה היה לפני עשר שנים בערך. אם הרמה של הויכוחים בפורומים הידרדרה מאז, ולא שהיה הרבה לאן, אני לא בטוח שאני רוצה לחזור!
ל לאונידס Active member 2/12/12 #9 אם אני זוכר נכון רון סי היה סתם דמגוג עם שיטת טיעון קבועה, ברגע שזוהתה השיטה ונענתה הוא נמלט עם הזנב בין הרגליים. לטעמי הרמה לא ירדה, אבל כל אחד והמדדים שלו.
אם אני זוכר נכון רון סי היה סתם דמגוג עם שיטת טיעון קבועה, ברגע שזוהתה השיטה ונענתה הוא נמלט עם הזנב בין הרגליים. לטעמי הרמה לא ירדה, אבל כל אחד והמדדים שלו.
ל לאונידס Active member 29/11/12 #3 אני חושב שאני זוכר אפילו תרגום שלך אתה תרגמת את תאוריית הנפילה התבונית?