שלום זה שוב אני

LIOREDEN

New member
שלום זה שוב אני../images/Emo70.gif

האמת שאני "די" לא מכיר את שני הדיסקים הראשונים והחביבים אני מניח של אלאניס בגלל שהם יצאו מתי שזחלתי ואכלתי מטרנה. בכל מקרה אני אשמח לקבל איזשהו מידע אלהם או איפה אפשר לקנות אותם. תודדדדדה !!! אתם יכולים לשלוח לי במייל [email protected] thank U

j u n k

New member
מה זאת אומרת איפה?

השאלה צריכה להיות...איפה לא? כל חנות דיסקים.. (אלא אם חטפו אותם כבר מהמדף)

Not The Doctor

New member
אתה מדבר על הראשונים הרשמיים?

Alanis ו-Now Is The Time? אפשר לקנות אותם רק בקנדה, ואם אתה רוצה לדעת עוד משהו הנה האייסיקקי שלי-153099672 או אימייל(|ימינה|לחץ כאן כדי לשלוח לי אימייל) [email protected] NTD.

j u n k

New member
אההה *טוינג* ../images/Emo62.gif

אתה מדבר על הראשונים מקנדה..ובכן ענו לך, הם קשים להשגה, לי אגב יש אותם, והם מאובקים מאוד..

LIOREDEN

New member
איך השגת אותם בדיוק../images/Emo35.gif

נסעת לקנדה כדי לקנות אותם או שיש לך קרוב משפחה שם שקנה לך ושלח לך בדואר? איזה בדיוק שירים יש שם כי האמת אני מכיר (ויש לי) רק את JLP ואת SFIJ ואת preciouse illusion וHANDS CLEAN ששמעתי בMTV.

j u n k

New member
באוסך שלך

חסרים דיסקים הרבה יותר משמעותיים לטעמי...את האנפלאגד המדהים שלה, ואת אנדר ראג סוופט, אותם אין בעייה להשיג פה בארץ.. השגתי אותם מקרוב משפחה מקנדה שבא לארץ והביא לי אותם. כמו שאמרתי הם מאוד מאובקים, אני לא מקשיבה להם כלל. רשימת השירים: ALANISL ¤ Feel Your Love ¤ Too Hot ¤ Plastic ¤ Walk Away ¤ On My Own ¤ Superman ¤ Jealous ¤ Human Touch ¤ Oh Yeah! ¤ Party Boy now is the time: ¤ When we meet again ¤ The time of your life ¤ Real world ¤ Rain ¤ No apologies ¤ Give what you got ¤ (Change is) never a waste of time ¤ Can't deny ¤ An emotion away בזמנו אני זוכרת שהיה ניתן להשיג אותם גם באמאזון אני לא יודעת אם עדיין אפשר..

LIOREDEN

New member
יש לי שאלה

ראיתי את רשימת השירים שיש ב-UNPLUGED ויש שם כמה שירים שיש באלבומים שיש לי, רציתי לדעת אם יש הבדל בין השירים. אני חושב שזה שירים בליווי כלים אקוסטים, אני צודק
או שזו הופעה שלה בכל מקרה אני מאוד אשמח אם תעני לי. thank U again

j u n k

New member
האנפלאגד

היא הופעה חיה שמופקת ע"י אם טי וי (ומדי פעם עוד משודרת באם טי וי וVH1 היא הופעה שכשמה כן היא, (אנפלאגד-לא מחובר) מבוצעת בעיבודים לכלים אקוסטיים. הביצועים מדהימים, העיבודים מקסימים, הקול שלה והרגש, נוגעים...יותר מממולץ בחום. חוצזה שהשירים שאני מניחה שאין לך (no pressure,over cappuccino,princes familiar,these are the thoughts,king of pain-חידוש לשיר של הפוליס) ,מ-ד-ה-י-מ-י-ם. באמת שחובה לקנות אותו..

gggrrr

New member
חוןבה.....

דיסק חובה מדהים אלאניס בביצועים מדהימים עם כל הכבוד לנירוונה זה האנפלאגד האהוב עליי ביותר החידוש לking of pain עצום!!!! וכמובן שחובה עלייך לקנות את urs כי הוא מצויין (הסברים יש באחד ההודעות שלי פה)

meinhoney

New member
נכון! האנפלגד חובה

אבל הבחור התכוון ל JLP ןל SFIJ ולא לדיסקים שהיא עשתה בגיל 16 או משהו כזה. I'm sorry I lost myself

למעלה