שלום, זה רפי לרנר

xerox man

New member
שלום, זה רפי לרנר

האם יש למישהו התנגדות עקרונית שאפרסם מאמר שכתבתי והתפרסם בויינט? המאמר מדבר על הרצון בת זוג,

שושוצ

New member
הי רפי

קראתי את המאמר שלך, צחקתי, התרגשתי לקרוא את ההסטוריה ההישגית שלך, וגם נעצבתי. יש לי מה להגיד לך בעיניין הזה... במיוחד לגבי הפסקה הבאה: "תוך כדי הדייט אני יושב מול בחורה שהיא בהחלט הטעם שלי ומהרהר ביני ובין עצמי "מה הבעיה שלה, בחורה בריאה, יפה, אינטליגנטית, בת 34 שעדין לא מצליחה למצוא אהבה"? מילא אני, שאני עם נכות לא קטנה. אבל היא? מה יש בעולם הזה של הרווקים והרווקות שאינם מצליחים למצוא לעצמם אהבה? לעיתים אני מוצא את עצמי מהלך ברחובות העיר הגדולה ורואה כל כך הרבה נשים וגברים שבעצם לבד, ולעיתים הם גם אנשים איכותיים באמת, הרי לו רצו באמת בנקל היו חוברים בכל רגע נתון לזוגיות. ובכל זאת זה לא קורה. העולם של היום סובב סביב היפה והנוצץ, הנורמאלי הטבעי והשקט כבר אינו קיים. כולם מחפשים שלמות כזאת שלא באמת קיימת." "לו היו רוצים באמת... " אני חושבת שאתה צודק, אבל זה לא שהם (כלומר...גם אני...חחח...) לא רוצים באמת, אלה יש לנו כל מיני אמונות, דפוסי חשיבה ופחדים, שמתנגשים עם הרצון, ולכן במציאות הרצון עדיין לא מתגשם. זה לא בהכרח קשור בחיפוש אחר שלמות בעיני. זה יותר קשור בחוסר אהבה עצמית וחוסר קבלה עצמית מצד אחד (שמשתקף במציאות בביקורת על האחר, וביקורת של האחר עליך- זה בעצם אותו הדבר עצמו), פחד גדול מתלות ושיעבוד מצד שני (אנחנו עדיין לא באמת יודעים איך לאהוב באמת, וכבר לא רוצים לאהוב בדרך של תלות ושיעבוד, שזו הדרך המוכרת לרובינו, ולכן במצב הביניים הזה- התוצאה היא 'לבד'), וחרדת נטישה מצד שלישי (שזו וריאציה של שני הסעיפים הקודמים...). לאמונות ולפחדים הללו יש כוח יוצר בדיוק כמו לחשיבה חיובית. כדי שהחשיבה החיובית תוכל ליצור את המציאות שאנחנו רוצים, אחד לאחד, יש לשנות את האמונות ולשחרר את הפחדים שמפריעים למציאות הזאת להתגשם. אני מניחה שלמרות נכותך הפיזית אתה לא שונה מרוב האוכלוסיה בהקשר הזה, רק ש-לך, לפי מה שהבנתי מהמאמר, יש גם אמונה ש-לך זה עוד יותר קשה, בגלל הנכות. ובכן, הייתי מציעה לך להתחיל לעבוד על לשנות את האמונה הזאת, כי היא מן הסתם יוצרת לך את המציאות שלך. כדי להדגים את דבריי- שים לב: לך כן הייתה זוגיות של שנתיים. אני מכירה אנשים רבים רבים וטובים שלא היה להם אפילו את זה. אם אתה מגדיר את האופציה של בת זוג עבורך כבלתי אפשרית, הרי שזה מה שאכן יהיה. אתה צודק שאנחנו חברה שקשה לה עם השונה, ושלנכים כאן יש התמודדויות לא פשוטות כלל (שני ההורים שלי נכים. אני יודעת על מה אני מדברת) א ב ל, זו לא הסיבה שאתה לא מוצא בת זוג! זהו... מנסיוני, מה שיש בפנים, משתקף גם בחוץ, ולכן אם אתה רוצה זוגיות, תבדוק בפנים מה מפריע לזוגיות הזאת לקרות. האם אתה אוהב את עצמך מספיק? מקבל את עצמך ב א מ ת? האם אתה סוחב איתך פחדים מהזוגיות הקודמת? למה בכלל אתה רוצה זוגיות? זה לא פשוט להסתכל פנימה, אבל תאמין לי שזה כדאי. בכל מקרה- המון הצלחה שתהיה לך
סיגל

לסיגל - באהבה

כבר מזמן התרמשתי מהתבונה שיש בך , מרמת ההתפתחות שלך , מהאהבה והנתינה שאת מעניקה במילותייך. כל כך מזדהה תמיד עם מה שאת כותבת , עם איך שאת מרגישה. מציעה לך חברות אמת ו- התכתבות. מה את אומרת?

שושוצ

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בכיף מו-תק!!! (איך ריגשת אותי עכשיו...
) שולחת לך מסר

nofaritrit

New member
תמיד טוב להאמין בעצמנו אבל...

חשיבה ומערכת אמונות זה לא הכל. האמת היא שהסיבה שהוא לא מוצא בת זוג מסתורית לחלוטין. מערכת האמונות שלנו היא לא פשוטה בכלל. יש רגעים שמאמינים יש רגעים שלא ויש זמנים שמרגישים את שניהם וזה בסדר גמור. מאוד קשה לי עם תשובות ברוח הניו אייג' מכיוון שיש בהן אמירות מכלילות מידי על המציאות וידיעה ברורה על איך דברים פועלים. מאיפה שנדע : מה אנחנו אלוהים? אני מצאתי בן זוג בתקופה שהכי פחות האמנתי בעצמי, אהבתי את עצמי ובכלל חשבתי שיכול להיות טוב. רפי , אתה מקסים ומיוחד בעיני ואתה כבר בטח יודע את זה. תמשיך לחפש ובוודאי תמצא שוב את האחת שתאהב אותך כמו שאתה. באהבה ובהצלחה.

למעלה