שלום- זה דחוף

שלום- זה דחוף

היי ממ אני עומדת לגשת לטסט על רכב פרטי.. ופתאום אבא שלי הציע שבמקום שיהיה לי מלווה וגם את החוק שאסור להסיע יורת מ-2 נוסעים נוספים עד גיל 21 אני פשוט יוציא רישיון על אופנועע.. שיהיה סתם.. אז רציתי לדעעת איך זה הולך? אם אני צריכה לעשות תיאאוריה מחדש? ואם אני יוציא את הרישיון על האופנוע רק אחרי שאני יוציא על רכב יתבטלו לי החוקים גם? אם אפשר את כל הפרטים זה יהיה מעולהה תודהה ולילה טוב!

Krishi

New member
../images/Emo13.gif

פתאום? מה פתאום? החוק הזה קיים כבר כמעט שנתיים בקיצור, אחרי שתוציאי רישיון על רכב יהיה לך מלווה 3 חודשים ואסור יהיה לך להסיע עד גיל 21 מעל ל-2 נוסעים אלא אם יש לך מלווה ליד (גם אם תקופת המלווה נגמרה) אם תעשי רישיון על אופנוע לפני הרישיון רכב הדבר היחיד שהתבטל לך יהיה המלווה ל-3 חודשים. החוק של ה-2 נוסעים עדיין יהיה קיים. מאחר ועברת כבר תיאוריה על רכב את לא צריכה לעשות עוד תיאוריה אם תתחילי ללמוד נהיגה על אופנוע.

תודה אבל לא רק

גם מותר להסיע יותר מ-2 נוסעים זה מה שכתוב לידיד שלי ברישיון אחרי שהיה לו אופנוע ועכשיו הוא עבר טסט תודה חוץ מזהה

Krishi

New member
ברישיון לא כתוב על ההגבלה של ה-2

נוסעים גם לאלה שיש להם את ההגבלה הזאת רישיון על אופנוע לפני רכב לא מבטל את החוק של ה-2 נוסעים

Krishi

New member
וקבעת את זה... כי?

גם הטסטר שלנו אמר שהיה מישהו שנשפט על הסעה של יותר מ-2 נוסעים למרות שהיה לו רישיון על אופנוע לפני הרישיון על הרכב

מתן1002

New member
אתה טועה!!!!

היא חייבת לעשות תיאוריה על אופנוע!!! רק בעל רישיון של 002 פטור מתיאוריה לאופנוע ..

עוד משהווו

כמה זמן יקח לי להוציא רישיון על אופנוע הכי קצת שאפשר.? ותתחשבו בזה שעשדיין לא היה לי טסט ראשון אפילו שאני נוהגת טוב :)

NewUser4

New member
תשובה

עלייך לעשות 15 שיעורים, תיאוריה (וטסט כמובן). צרי קשר עם מורה, ובהתאם ללוח הזמנים שלו ושלך תנסי להבין כמה זמן ייקח לך להוציא רשיון. נשמע כאילו לאבא שלך אין ממש חשק ללוות אותך. חשוב שאפילו אם לא יהיה לך חובת מלווה, לנהוג בהתחלה עם מלווה, ולעבור איתו על מצבי נהיגה שונים. שימי לב, לא ברור האם רשיון קודם מבטל את עניין 2 הנוסעים. אני כבר המלצתי בעבר שלא להסיע יותר מ2 נוסעים בכל מקרה (לגבי מלווה, תעשי מה שכתוב ברשיון). כבר קראתי באיזה פורום (לא זכור לי איזה) על מישהו שנשלח למשפט על הסעת יותר מ2 נוסעים אעפ"י שיש לו רשיון קודם. אני בטוח שאת לא רוצה להגיע למשפט ולהתחיל להאבק שם עם התביעה המשטרתית. לפי דברים שאמר לי עו"ד בית המשפט כנראה שלא יפסוק לטובת הנהג.

למעלה