שלום, זה דחוף !

gdisrael

New member
שלום, זה דחוף !

מישהו פה 'מדיום' (מתקשר עם הרוחות שמעבר) או מתעסק בסיאנסים ! ממש ממש חשוב ודחוף ! (כולל תשלום !)

Dark faith

New member
תה מודע לזה,

שאתה עלול להיות מוצף במתחזים ש"צמאים" לכסף רב...

חיימוo

New member
50,000 זה כסף קטן, ג'ימס רנדי מוכן

לשלם 1,000,000$ לאדם שיוכיח בתנאי מעבדה שיש לו יכולות על טבעיות.

gdisrael

New member
אוקיי אבל יש לזה כמה חוקים

אני אסביר לך בפרטי ואביא לך את האיש שמעוניין - אבל כך בחשבון, רק במצב שזה עובד, אתה מקבל את הכסף ! שהתוצאות שילקחו מראש - מתקבלות ! שלח הודעה לפרטי שאתה פה ...

darkwich

New member
נראה שאנשים

מנסים בכוח לפגוע בעצמם... נו טוב.. אנשים מוזרים ^_^

Johnblaze

New member
לא חסמו אותי ?

יופי אני רואה שאני יכול לחזור לכתוב פה אז כמו שכתבתי פעם אני מציע 50000 ש"ח למי שהרוח תגלה לו מספר בן עשר ספרות שאני יכתוב על דף קטן ויניח בפינת החדר בתוך קופסא שחורה במידה והוא ידע את המספר המדוייק הוא יקבל את הכסף בשטרות לא מסומנים בתוך מזוודה מהודרת מעור צבי אני מנבא שאף אחד פה לא יסכים להצעה...מעניין למה..... (-:

gdisrael

New member
ברור שלא יסכים שהוא צריך מראש

לשלם 100 ש"ח. בכל אופן, אמרתי לך, שם חוקי ופנוי רוצה - אתה זה שסירבת. מענין למה (-:

Johnblaze

New member
שטויות

סיכון של פי 50 זה סיכון שבהחלט שווה לקחת את מי שבטוח יכול להעלות רוחות שיגלו מספר,זה לא ירתיע פתח טופס של ווינר ותסתכל על היחסים של המשחקים כדי לקבל פרספקטיבה על הסתברות כן אני לוקח 1000 שקל על הניסוי(יום עבודה ונסיעות) ולמי שיכול לפצח את המספר בין 10 ספרות -תראו את זה בתור מס שאני לוקח על הרווחים שלכם

gdisrael

New member
עם כל הכבוד

קשה לי להאמין שביום אתה מרוויח 1000 ש"ח, כי אז לא היית קמצן. אבל שיהיה אחי. ומה שהסברתי לך, זה לא אמור להיות מי שבטוח שהוא יעלה רוח - כי אנשים שאני מכיר סיפרו לי, שהמון פעמים הרוח משקרת, ולפעמים דוברת אמת. אתה חושב שאנשים יקחו את הסיכון של 50-50, להפסיד על רוח שקרנית - ויש המון ! רוח שקרניות !

Johnblaze

New member
בקיצר אתם לא יכולים

סבבה לא מאשים אותכם...הקוסמים הכי טובים לא היו מצליחים

למעלה